top of page

Kafa Karıştıran Harika 6 Film

İzlerken neler oluyor dedirten bitince neler olmuyor ki hissi veren filmleri sizler için derledik. Bol bol evde kaldığımız bu günlerde bu filmler ilaç gibi gelecek.


1. Bay Hiç kimse

Yıllar sonra doğan tek insan olsaydınız yaşamınızın son anlarında ne düşünürdünüz? peki ya yaşamınızın akışını nasıl anlatırdınız ?işte tam olarak bu soruların cevaplanabildiği bir film .

2. The Man From Earth - Dünyalı

14 bin yaşında olduğunu iddia eden bir profesör ve bu durumu irdeleyen diğer profesör arkadaşları yokun sonu dinler atışması ve felsefik tartışmalar ufkunuzda yeni ışıklar açacak bu filmi izlemenizi şiddetle öneriyoruz.


3. Enigma

Yakın zaman torunları tarafından yanlış tanıtıldığı iddia edilerek çokça eleştiri alsa da oldukça karışık ve bilgisayarın henüz savaşlar için kullanıldığı dönemlerde gizli konuşmaların çözülmesine dair fikirlerinizi oluşturacak bilgisayarın dedesinin hikayesi Enigma.

4. Akıl Oyunları

Çok iyi bir üniversite de asosyal matematikçi profesör olmak için zihninin derinliklerini zorluyor ve kendi kurgusal gerçekliğine erişiyor. Sonsuz matematik profesörün gerçeklik ile algı dünyasındaki sınır olabilir mi ? karmaşık matematik dünyasına daldıran bu filmi izlemenizi öneriyoruz.

5. Ghajini

Hayatınızın normal akılında sebepsiz yere mafyalar tarafından eşinizin gözlerinizin önünde katledilirken yaşadığınız çaresizliği bu sebeple hayata tutunup intikam ateşiyle yanarken bir yandan da aldığınız darbeler yüzünden hafızanızın sürekli silindiğinin işte bu hayatı anlatan film Ghajini.


6. Kimliksiz

Bir trafik kazası sonucu gözünüzü hastanede açıyorsunuz ve hatırlayıp bilginiz her şey yalan okuyor siz mi uyduruyorsunuz yoksa Tüm dünya size bir oyun mu oynuyor bu karmaşık dünyayı anlatan filmimiz kimliksiz.



114 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page