top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Kapı 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izle!

TRT'nin uluslararası dijital platformu tabii'de yayınlanan Kapı dizisinin 10. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizi, küçük kızıyla birlikte İstanbul’dan Paris’e göçen ve yıllar sonra orada hayata gözlerini yuman Eleni’nin Türkiye’ye bir gün dönebilme umuduyla Davut’a emanet ederek açık bıraktığı Kapı adlı bir oteli merkezine alıyor.

Fragmanda, Alesia'nın annesinin son arzusunu yerine getirmek için İstanbul'a geldiği ve annesinin emanet bıraktığı Kapı'da kendini bulduğu görülüyor. Alesia, hiç tanımadığı bu topraklarda köklerini keşfettiği, umut ve aşk dolu bir yolculuğa çıkıyor². Ancak, Kapı'nın sırları ve geçmişi onu bekliyor. Alesia, Kapı'nın sahibi olan Boran ile karşı karşıya geliyor. Boran, Kapı'yı elinden almak için her yolu deniyor. Alesia ise, Kapı'yı korumak için mücadele ediyor. Alesia ve Boran arasında yaşanan çekişme, aynı zamanda bir tutku ateşini de yakıyor.


Kapı dizisinin başrollerinde Jessica May, Hasan Denizyaran, Burak Hakkı, Ece Miray Okur, Dilek Türker, Müfit Kayacan, Neslihan Acar, Dost Elver ve Tuğba Daştan gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Yunus Nihat Özcan, senaryosunu ise Zeynep Yıldız ve Süha Koçoğlu üstleniyor⁴.


Kapı dizisinin 10. bölümü, 12 Kasım Pazar günü tabii'de yayınlanacak. Diziyi izlemek için tabii web sitesini veya uygulamasını kullanabilirsiniz.

4 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page