top of page

Karlar Ülkesi (Frozen) 3 geliyor! Karlar Ülkesi 3 ne zaman çıkacak?

Disney hayranları, hazır mısınız! Sevilen Karlar Ülkesi serisi 2027'de üçüncü bölümüyle geri dönmeye hazırlanıyor. D23 Expo'da duyurulan haber, dünya çapındaki hayranlar arasında şimdiden heyecan yarattı.

Karlar Ülkesi 3 ne zaman

Karlar Ülkesi 3 için Elsa'yı görkemli bir buz atı üzerinde ve Anna'yı kahverengi bir geyik üzerinde gösteren ilk konsept çizim ortaya çıktı. Bu görseller Arendelle krallığında bizi bekleyen yeni maceraların ve büyülü manzaraların ipuçlarını veriyor. Çizimler ayrıca gizemli yeni bir kötü adamla da dalga geçerek beklentiyi artırıyor.


Karlar Ülkesi Serisi

Karlar Ülkesi serisi 2013'teki ilk gösteriminden bu yana muazzam bir başarı elde etti. Hans Christian Andersen'in "Karlar Kraliçesi" masalından esinlenen ilk film, yürekleri ısıtan hikayesi, unutulmaz karakterleri ve "Let It Go" gibi unutulmaz şarkılarıyla izleyicileri büyüledi. Dünya çapında 1,28 milyar dolar hasılat elde ederek tüm zamanların en çok hasılat yapan animasyon filmlerinden biri oldu.


2019'da gösterime giren Karlar Ülkesi 2, Elsa, Anna, Kristoff ve Olaf'ın hikâyesini daha derin temalar keşfederek ve yeni büyülü unsurlar ekleyerek devam ettirdi. Gişede selefini geride bırakarak dünya çapında 1,45 milyar dolar kazandı.


Karlar Ülkesi 3'te Bizi Neler Bekliyor?

Konuyla ilgili ayrıntılar henüz gizli olsa da, konsept çizimler ve Disney'in kreatif şefi Jennifer Lee'nin açıklamaları Karlar Ülkesi 3'ün önceki filmlerdeki cevaplanmamış soruları ele alacağını gösteriyor. Elsa rolünde Idina Menzel ve Olaf rolünde Josh Gad'ın geri dönüşleri doğrulanırken, Kristen Bell'in Anna rolündeki dönüşü henüz resmi olarak açıklanmadı.

Karlar Ülkesi 3 ne zaman

Karlar Ülkesi'nin Mirası

Karlar Ülkesi serisi, filmlerin ötesinde TV özel programlarına, kısa filmlere, bir Broadway müzikaline ve hatta bir buz pateni gösterisine kadar genişledi. Popüler kültür üzerindeki etkisi yadsınamaz ve Karlar Ülkesi 3 için duyulan beklenti, kalıcı çekiciliğinin bir kanıtıdır.


Karlar Ülkesi 3 Ne Zaman Çıkacak? Takvimlerinizi İşaretleyin

Daha fazla detayı merakla beklerken, kesin olan bir şey var: Karlar Ülkesi 3, genç ve yaşlı izleyicilerin kalbini fethedecek bir başka büyülü yolculuk olacak. Bu yüzden takvimlerinizi 2027 için işaretleyin ve bir kez daha kardan adam yapmaya hazır olun!


Karlar Ülkesi 3 için heyecanlı mısınız? Yeni filmde ne görmeyi umuyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin!

12 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page