top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Kill Boksoon Final Fragmanı ve Karakterler-Netflix

Kill Bok Soon filminde Gil Bok Soon (Jeon Do Yeon), piyasadaki en iyi tetikçi ve bekar bir anne olarak çifte hayat sürmektedir. Şirketiyle olan sözleşmesini yenilemeden önce kendini ölmek ya da öldürülmek üzere olduğu bir durumun içinde bulur.

Gil Bok Soon (Jeon Do Yeon) "Kill Bok Soon" filminin başrolünde yer alan Gil Bok Soon, kiralık katil endüstrisinin en iyi tetikçisi ve bekar bir annedir. Şirketiyle olan sözleşmesi yenilenmeden önce, ölmek veya öldürülmek üzere olduğu bir durumla karşı karşıya kalır. Karakterin hayatta kalmak için verdiği mücadele oldukça etkileyicidir.



Cha Min Gyu (Sol Kyung Gu) Cha Min Gyu, Gil Bok Soon'un üyesi olduğu tetikçi ajansı M.K ent'in CEO'sudur. Gil Bok Soon'un yeteneğini fark eder ve onu kimsenin karşı koyamayacağı bir katil haline getirir. Cha Min Gyu, karakterin hayatta kalması için kendi hayatını riske atar.

Cha Min Hee (Esom) Cha Min Gyu'nun küçük kız kardeşi M.K.'nin yöneticisi olan Cha Min Hee, Gil Bok Soon ile yakın bir ilişki kurar. Karakter, filmin ilerleyen kısımlarında oldukça etkili bir rol oynar.

Han Hee Sung (Koo Kyo Hwan) M.K.'nin birinci sınıf katili olan Han Hee Sung, yaptığı bir hatadan dolayı A seviyesinden C seviyesine düşürülür. Kıdemli suikastçı Gil Bok Soon'a düşkündür ve ona saygı duyar.

Gil Jae Yeong (Kim Shi Ah) Gil Bok Soon'un kızı olan Gil Jae Yeong, karakterin hayatta kalma mücadelesinde ona destek olan tek kişidir.

Filmin diğer karakterleri arasında Kim Sung Oh, Lee Yeon, Choi Byung Mo, Kim Gi Cheon, Park Gwang Jae, Jang In Sub ve Hwang Jung Min gibi deneyimli oyuncular yer alıyor. "Kill Bok Soon", karakterleriyle birlikte gerilim dolu bir suç hikayesi sunarak izleyicileri kendine çekmeyi başarıyor.



46 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page