top of page

Kore Dizilerinin Yeni Adresi TLC: Yayın takvimi açıklandı! TLC Kore dizileri

Kore dizilerinin tutkunları için heyecan verici haberler var! TLC, Kore dalgasını ekranlarımıza taşıyarak, diziseverlerin kalbini fethetmeye hazırlanıyor. “Korelendik! TLC’de geri sayım başladı!” sloganıyla duyurulan yeni yayın programı, üç popüler Kore dizisini içeriyor. İşte merakla beklenen diziler ve yayın tarihleri:


Aşık Avukat - The Law Cafe

Aşık Avukat - The Law Cafe TLC

Romantik komedi ve hukukun iç içe geçtiği “Aşık Avukat”, 15 Nisan’dan itibaren hafta içi her gün saat 14:00’te TLC ekranlarında olacak. Avukatlık ofisini bir kafeye çeviren eski bir savcının hikayesini konu alan dizi, izleyicilere hem gülümseme hem de adalet üzerine düşündürecek.


Evdeki Yalancı - My Fellow Citizens

Evdeki Yalancı - My Fellow Citizens TLC

Politik mizahın ve suç unsurlarının harmanlandığı “Evdeki Yalancı”, 20 Nisan’dan itibaren her Cumartesi saat 19:30’da izleyiciyle buluşacak. Bir dolandırıcının, tesadüfen milletvekili olmasını ve ardından gelişen olayları anlatan dizi, sürükleyici konusuyla dikkat çekiyor.


İki Dünya Bir Aşk - W Two Worlds

İki Dünya Bir Aşk - W Two Worlds TLC

Farklı boyutlar arasında geçen bir aşk hikayesini ele alan “İki Dünya Bir Aşk”, 7 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün saat 14:00’te TLC’de yayınlanacak. Gerçek dünya ile çizgi roman dünyası arasında gidip gelen sıradışı bir senaryoya sahip olan dizi, fantastik ve romantik öğeleri birleştiriyor.


TLC’nin bu yeni Kore dizileri serisi, Kore kültürünün renkli dünyasını evlerimize getiriyor. Her biri kendine has öyküsüyle, bu diziler hem eğlendiriyor hem de düşündürüyor. Yeni sezonun gözde dizilerini kaçırmayın ve Kore dalgasına siz de kapılın.

161 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page