top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Korku hayranları, bağımsız yapım ve dağıtım şirketi Neon'un yeni filmi Cambaz'a (Longlegs) büyük ilgi gösterdi!

Neon'un Yeni Filmi "Cambaz" Gişede Büyük İlgi GördüKorku severlerin merakla beklediği "Cambaz" (Longlegs), bağımsız yapım ve dağıtım şirketi Neon’un yeni filmi olarak ön gösterimlerde büyük bir başarı elde etti. Ünlü oyuncu Nicolas Cage'in korkunç bir seri katili ve Maika Monroe'nun bir FBI ajanını canlandırdığı yapım, perşembe günü gerçekleştirilen ön gösterimlerinde gişede 3 milyon dolar hasılat yaptı.

Neon'un yeni filmi Cambaz'a (Longlegs

Nicolas Cage ve Maika Monroe'nun Performansı Büyülüyor

Filmdeki dikkat çekici performanslarıyla Nicolas Cage ve Maika Monroe, izleyicileri adeta büyüledi. Cage, canlandırdığı seri katil karakteriyle yine sınırları zorlarken, Monroe'nun FBI ajanı rolüyle ona eşlik etmesi, filmin gerilim dozunu artırdı.Yönetmen Osgood Perkins'in İmzası"Cambaz", ünlü yönetmen Osgood Perkins'in imzasını taşıyor. Perkins, daha önce yönettiği korku filmleriyle tanınan ve bu türde kendine has bir yer edinmiş bir yönetmen. "Cambaz" da Perkins'in ustalığını bir kez daha kanıtlar nitelikte.


Neon İçin Bir Rekor

Neon için "en yüksek ön gösterim hasılatı" rekorunu kıran "Cambaz", bağımsız film şirketinin büyük bir başarısı olarak kayıtlara geçti. Neon, bugüne kadar pek çok bağımsız ve özgün yapımla adından söz ettirmiş bir şirket. Ancak "Cambaz", gişe performansıyla şirketin tarihine geçen bir yapım oldu.Korku Severler İçin Kaçırılmayacak Bir Film"Cambaz", korku filmi hayranları için kaçırılmaması gereken bir yapım. Hem oyuncu kadrosu hem de yönetmenin ustalığı, filmi izlenmesi gerekenler listesine sokuyor. Ön gösterimlerde elde ettiği başarı da bunun bir göstergesi.


Korku sineması tutkunları, Neon’un yeni filmi "Cambaz"ı mutlaka izlemeli ve bu gerilim dolu hikayeye tanık olmalı. Film, ilerleyen günlerde daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak, gişedeki başarısını daha da artıracağa benziyor.

16 görüntüleme0 yorum

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page