top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Kung Fu Panda 4 fragmanı yayınlandı! Kung Fu Panda 4 ne zaman çıkacak?

Dünyanın en popüler ve eğlenceli serilerden bisiri olan ve dünyada çok sevilen animasyon serilerinden olan Kung Fu Panda'nın yeni filminden fragman yayınlandı. Serinin dördüncü filmi Kung Fu Panda 4, 8 Mart 2024'te sinemalarda olacak.

Kung Fu Panda 4 fragman

Film, Po'nun yeni Ejder Savaşçısı'nı bulmak ve geçmişten gelen kötü bir düşmanla savaşmak zorunda olduğu bir macerayı anlatıyor. Po, kung fu öğretmeni olmak için hazırlanırken, bir tilki olan Zhen ile tanışıyor. Zhen, Po'nun yeni arkadaşı ve potansiyel halefi olabilir. Ancak, Po'nun hayatını zorlaştıran bir sorun var. Kötü niyetli bir kertenkele olan Chameleon, Po'nun eski düşmanlarının ruhlarını geri getiriyor. Bu düşmanlar arasında, Po'nun ilk filmde yendiği Tai Lung da var.


Film için yayınlanan fragmanı izlediniz mi? Eğer izlemediyseniz, hemen buradan izleyin.

Fragman, hem komik hem de heyecanlı sahneler içeriyor. Po'nun Zhen ile tanışması, Tai Lung ile karşılaşması ve kung fu hareketleri göstermesi çok eğlenceli. Ayrıca, filmde diğer sevdiğimiz karakterleri de görüyoruz. Shifu, Tigress, Monkey, Viper, Crane, Mantis ve Mr. Ping de filmde yer alıyor.

Kung Fu Panda 4 ne zaman çıkacak?

Kung Fu Panda 4, 8 Mart 2024'te sinemalarda olacak.


Ben, Kung Fu Panda 4'ü çok merak ediyoruz. Hem güldürüp hem de duygulandıran bir animasyon serisi. Po, çok sevimli ve komik bir karakter. Onun maceralarını izlemek çok keyifli. Umarım, dördüncü film de beklentileri karşılar.


Peki, siz ne düşünüyorsunuz? Kung Fu Panda 4'ü izlemek ister misiniz? Hangi karakteri en çok seviyorsunuz? Filmden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.


49 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page