top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Kızılelma dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Seyircinin sabırsızlıkla beklediği tarih | tabii orijinal dizisi

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olan “Kızılelma” dizisinin ilk sezonu, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Şimdi ise tüm gözler, serinin devamı niteliğindeki ikinci sezonuna çevrilmiş durumda. Seyircilerin büyük bir beklenti içinde olduğu “Kızılelma” dizisinin yeni sezonu, tarihi kurgu ve aksiyon dolu bölümleriyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Kızılelma dizisinin 2. sezonu ne zaman

Kızılelma dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Yapımcılar ve Tabii platformu tarafından yapılan açıklamalara göre, “Kızılelma” dizisinin ikinci sezonunun 2025 yılının sonbaharında yayınlanması planlanıyor. Kesin bir tarih henüz verilmemiş olsa da, seyircinin büyük bir heyecanla beklediği bu sezonun Ekim veya Kasım aylarında izleyiciyle buluşabileceği tahmin ediliyor.


İkinci sezonda, Osmanlı tarihindeki önemli olaylar ve bu olayların kahramanları etrafında dönen hikayeler, daha da derinlemesine işlenecek. Yeni karakterlerin ve sürpriz gelişmelerin de ekleneceği bu sezonda, "Kızılelma"nın zengin tarihi dokusu ve heyecan verici anlatımı devam edecek.


Dizinin ilk sezonunu izleyenler bilirler ki, her bölümde tarihin tozlu sayfalarından fırlamış gibi duran sahneler ve karakterler, izleyicilere adeta bir tarih dersi niteliğinde sunuldu. İkinci sezonda da bu etkileyici anlatımın devam edeceğine şüphe yok.


Yeni sezonun yayınlanmasına kadar, “Kızılelma” dizisinin ilk sezonunu Tabii platformunda tekrar izleyerek, bu eşsiz hikayenin büyüsünü yeniden yaşayabilirsiniz. Ve unutmayın, her yeni sezon, dizinin evrensel mesajını daha geniş kitlelere taşıma fırsatı sunuyor

948 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page