top of page

La Casa de Papel Dizisinin Hayranlarına Müjde: Berlin Geri Dönüyor

Netflix'in fenomen haline gelen İspanyol dizisi "La Casa de Papel" (Money Heist), 2021 yılında beşinci ve son sezonu ile ekranlara veda etmişti. Ancak hayranlarına güzel bir sürpriz yapıldı ve dizinin sevilen karakterlerinden Berlin'in kendi spin-off dizisi çekileceği açıklandı. İşte, merakla beklenen "Berlin" dizisinin tanıtım fragmanı ve detayları...

Fragmanı izlerken, "La Casa de Papel" hayranları Berlin karakterine kavuşmanın heyecanını yaşıyorlar. Tanıtım videosu, Berlin'in ölümden sonraki yaşamına odaklanıyor ve onu her zamanki gibi entrikalarla dolu bir maceraya sürüklüyor. Tanıtımın sonunda Berlin, hızlı arabalar, silahlar ve aksiyon dolu sahneler eşliğinde büyük bir soygunun içinde yer alırken görülüyor. "Berlin" dizisi, İspanya'nın başkenti Madrid'de geçecek ve Berlin'in geçmişi ve hayatı hakkında daha fazla bilgi edineceğiz. Dizinin yaratıcısı Alex Pina, "Berlin" dizisinde karakterin ruh halini ve neden bu kadar popüler olduğunu anlamaya odaklanacaklarını belirtti. Ayrıca, Berlin'in kendi spin-off dizisi ile geri dönüşü ile "La Casa de Papel" hayranlarını heyecanlandıracaklarını söyledi.

Dizinin oyuncu kadrosunda, "La Casa de Papel" dizisinden tanıdığımız Pedro Alonso, yani Berlin karakteri, yer alacak. Ayrıca, Alonso'ya Belen Cuesta, Antonio Dechent, Alba Flores ve Aitor Luna gibi yetenekli oyuncular eşlik edecek.

Dizi hakkında henüz tam bir tarih açıklanmasa da, 2022 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor. "La Casa de Papel" dizisinin hayranları, Berlin karakterine daha fazla derinlik kazandıracak olan bu spin-off dizisi için heyecanlı bir şekilde bekliyorlar.

97 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page