top of page

Lionsgate modern American Psycho uyarlaması üzerinde çalışıyor!

Lionsgate, modern bir American Psycho uyarlaması üzerinde çalıştığına dair bir söylenti var. Bu, korku hayranları için tartışmalı bir haber olabilir. American Psycho, 2000 yılında gösterime girdiğinde, Christian Bale’i ünlü bir isim yaptı ve Patrick Bateman karakterini efsanevi kıldı. Şiddetli ve komik bir kara mizah olan American Psycho, birçok kişinin favorisi oldu ve hayranlar filmi korumaya başladılar.

Lionsgate modern American Psycho uyarlaması üzerinde çalışıyor!

Ancak, endüstri içeriden Jeff Sneider’in tweetine göre, Lionsgate, 2000 yılında Bret Easton Ellis’in uyarlamasını (veya teknik olarak, 1991 romanını) yeniden yapmak için fikir arıyor. Stüdyo, Patrick Bateman’ı nasıl yeniden icat edeceklerini duymak istiyor. Bu fikre ilk tepkiler, belki de bunu yeniden düşünmeleri gerektiğini gösteriyor. İnternetteki tepkilere bakılırsa, hayranlar bu güncellemeyi görmekten hiç memnun olmayacaklar gibi görünüyor.

Bir kullanıcı şöyle yazdı: "@Lionsgate, American Psycho’yu nasıl ‘modernize’/‘yeniden icat’ edersiniz: BÖYLE YAPMAZSINIZ. Olduğu gibi mükemmel. Lütfen onu yalnız bırakın."
Başka bir kullanıcı şöyle dedi: "Bu ne kadar mutlak bir sulandırılmış felaket olurdu."

American Psycho’ya yakın bir film yapmaya çalışan ilk film bu olmayacak. 2002 yılında, American Psycho 2 (başrolünde Mila Kunis) gösterime girdi ve hem hayranlar hem de eleştirmenler tarafından yerden yere vuruldu. Aslında, bu film Christian Bale’in filmine bir devam filmi olarak tasarlanmamıştı, ancak daha sonra öyle görünebilmesi için yeniden düzenlendi.


Yine de, buradan alınacak bir ders var. Patrick Bateman hayranları, çok beğenilen orijinal filmle ilişkilendirmeye çalışan herhangi bir filme pek iyi bakmıyorlar, belki de bunu denememek daha iyidir!


Sizin bu konudaki fikriniz nedir? Yorumlarda belirtin.

9 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page