top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Mahsun J 4. bölüm ne zaman çıkacak?

Güncelleme tarihi: 6 Şub

Mahsun J, Röportaj Adam Youtube kanalının yaratıcısı Mahsun Karaca'nın başrolünde olduğu yeni bir dizi. Dizi, GAİN adlı bir platformda yayınlanıyor ve her hafta yeni bir bölüm ekleniyor. Dizinin ilk iki bölümü 26 Ocak 2024'te izleyiciyle buluştu ve büyük ilgi gördü. Peki Mahsun J 4. bölüm ne zaman çıkacak? Mahsun J 1. sezon 4. bölüm çıkış tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Mahsun J 4. bölüm ne zaman çıkacak?

Dizinin konusu, hayatta mutluluğu yakalamak için çabalayan Mahsun ve yakın arkadaşı Leyla’nın sıra dışı hikayesini anlatmaktadır. Mahsun, İstanbul’da bir motokuryedir. Borç içindeki hayatında bir çıkış yolu ararken tesadüfen keşfettiği “en büyük” yeteneğini kullanarak jigolo olmaya karar verir. "Menajer"i ise başarısız bir reklamcı olan arkadaşı Leyla olacaktır.


Leyla, Mahsun’un çocukluk arkadaşı ve en yakın sırdaşıdır. Mahsun’un jigolo olmasına önce karşı çıkan Leyla, daha sonra onun işlerini organize etmeye başlar. Bu süreçte ikili, hem komik hem de maceralı olaylar yaşar. Mahsun J dizisi, izleyicileri hem güldürecek hem de düşündürecek bir yapım olarak dikkat çekiyor.


Mahsun J dizisinin 3. bölümü 2 Şubat 2024'te GAİN'de yayınlandı. Dizinin 4. bölümünün ise 9 Şubat 2024'te izlenebileceği duyuruldu. Diziyi izlemek isteyenler GAİN'e üye olmak zorunda. GAİN, birçok orijinal içeriğin yer aldığı bir dijital platform.


Dizinin bölümleri hakkında yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

2.729 görüntüleme2 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Feb 06

Dizinin konusuyla alakası yok yazdığınızın

nasıl habercilik bu kadar sallamasyon iş yapmayın

Like
Replying to

Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Yazıyı incelediğimizde asla olmaması gereken ciddi hatayı gördük. Tekrardan çok üzgün olduğumuzu belirterek daha önce uyarı alan Genel Yayın Yönetmenimizle iş arkadaşlığımızı sonlandırdığımızı belirtmek isteriz. Bir daha böyle bir hata olmaması için daha fazla uğraşacağız.

Like
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page