top of page

Mahsun J 5. bölüm ne zaman çıkacak?

Mahsun J, GAİN platformunda yayınlanan yeni ve ilgi çekici bir dizi. Başrollerini Mahsun Karaca ve Eda Akalın'ın paylaştığı dizide, kuryecilik yapan Mahsun ve arkadaşı Leyla'nın macera dolu hikayesi anlatılıyor. Dizinin ilk dört bölümü büyük beğeni topladı ve izleyiciler beşinci bölümü merakla bekliyor. Peki, Mahsun J 5. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Mahsun J 5. bölüm ne zaman çıkacak?

Dizinin konusu: Mahsun, İstanbul’da bir motokuryedir. Borç içindeki hayatında bir çıkış yolu ararken tesadüfen keşfettiği “en büyük” yeteneğini kullanarak jigolo olmaya karar verir. "Menajer"i ise başarısız bir reklamcı olan arkadaşı Leyla olacaktır.


Leyla, Mahsun’un çocukluk arkadaşı ve en yakın sırdaşıdır. Mahsun’un jigolo olmasına önce karşı çıkan Leyla, daha sonra onun işlerini organize etmeye başlar. Bu süreçte ikili, hem komik hem de maceralı olaylar yaşar. Mahsun J dizisi, izleyicileri hem güldürecek hem de düşündürecek bir yapım olarak dikkat çekiyor.


Mahsun J 5. bölüm ne zaman çıkacak?

Mahsun J dizisinin beşinci bölümü, 16 Şubat 2024 Cuma günü GAİN platformunda izlenebilecek. Mahsun J 16 Şubat tarihinde çıkacak.


Dizinin yapımcısı ve senaristi olan Mahsun Karaca, aynı zamanda dizinin başrol oyuncusu. Mahsun Karaca, daha önce Röportaj Adam olarak tanınmıştı. Eda Akalın ise, Mahsun'un yakın arkadaşı Leyla rolünde karşımıza çıkıyor. Eda Akalın, yıllar önce Bir İstanbul Masalı dizisinde oynamıştı. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Mehtap Özdemir, Engin Yüksel, Tuğçe Yolcu, Yosi Mizrahi, Ayça Damgacı ve Fikret Urucu gibi isimler yer alıyor.


Mahsun J dizisi, her Cuma GAİN platformunda yeni bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Diziyi izlemek için GAİN uygulamasını indirmeniz veya GAİN web sitesine girmeniz yeterli. Mahsun J dizisi, sizi hem güldürecek hem de heyecanlandıracak. Mahsun J'nin beşinci bölümünü kaçırmayın!

1.431 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page