top of page

Mahsun J 7. bölüm ne zaman çıkacak? Mahsun J konusu ve oyuncu kadrosu

Mahsun J dizisinin heyecanla beklenen 7. bölümü, izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Gain kanalında haftalık periyotlarla yayınlanan dizi, 1 Mart Cuma tarihinde izleyicilerle buluşacak. Bu bölümün detayları ve hikayesi hakkında yazmak için harika bir konu seçtiniz! İşte Mahsun J dizisinin 7. bölümüne dair bilinen her şey

Mahsun J 7. bölüm ne zaman çıkacak

Mahsun J konusu:

Mahsun J, İstanbul’da kuryelik yapan Mahsun’un hikayesini anlatan bir komedi dizisidir. Mahsun, ekonomik zorluklar altında İstanbul’un varoşlarından birinde yaşam savaşı vermektedir. Bir gün teslim ettiği bir paketin içinde gizemli bir anahtar bulur. Bu anahtarı kullanarak “J” isimli bir organizasyona katılır ve hayatı 180 derece değişir. Dizi, gerçek yaşamdan esinlenilmiş bir öyküyü izleyicilere aktarıyor ve her bölümde yeni bir macera ile karşı karşıya bırakıyor. Mahsun’un talihsizlikleri ve komik olaylarla dolu hayatı, izleyenlere keyif veriyor.


Oyuncu Kadrosu:

Mahsun J dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. İşte Mahsun J dizisinin oyuncuları:

  1. Mahsun Karaca (Mahsun)

  2. Eda Akalın (Leyla)

  3. Mehtap Özdemir (Deniz)

  4. Engin Yüksel (Davut)

  5. Ayşegül Cengiz (Zerrin)

  6. Kerem Akı (Yasin)

  7. Billur Melis Koç (Hilal)

  8. Tuğçe Yolcu (Bahar)

Bu ekip, Mahsun J dizisinin 2024 yılında Gain kanalında izleyicilerle buluşmasını bekliyor. Dizi, komedi türünde ve Mahsun’un hayatındaki komik olayları anlatıyor.

231 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page