top of page

Mahsun J Dizisi 3. Bölüm Ne Zaman, Nerede Yayınlanacak? | Mahsun J 3. bölüm ne zaman çıkacak?

Güncelleme tarihi: 6 Şub

Mahsun Karaca ve Eda Akalın'ın başrollerini paylaştığı Mahsun J dizisi, GAİN platformunda yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin 2. bölümü 24 Ocak Cuma günü yayınlanmıştı. 3. bölümün ise 2 Şubat Cuma akşamı yayınlanması bekleniyor.

Mahsun J Dizisi 3. Bölüm

Dizinin yeni bölümleri her cuma akşamı saat 20.00'de GAİN platformunda yayınlanıyor. Dizinin ilk iki bölümü, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi görmüş ve platformda en çok izlenen diziler arasında yer almıştı.


Dizinin konusu, hayatta mutluluğu yakalamak için çabalayan Mahsun ve yakın arkadaşı Leyla’nın sıra dışı hikayesini anlatmaktadır. Mahsun, İstanbul’da bir motokuryedir. Borç içindeki hayatında bir çıkış yolu ararken tesadüfen keşfettiği “en büyük” yeteneğini kullanarak jigolo olmaya karar verir. "Menajer"i ise başarısız bir reklamcı olan arkadaşı Leyla olacaktır.


Leyla, Mahsun’un çocukluk arkadaşı ve en yakın sırdaşıdır. Mahsun’un jigolo olmasına önce karşı çıkan Leyla, daha sonra onun işlerini organize etmeye başlar. Bu süreçte ikili, hem komik hem de maceralı olaylar yaşar. Mahsun J dizisi, izleyicileri hem güldürecek hem de düşündürecek bir yapım olarak dikkat çekiyor.


Mahsun J Dizisi Hakkında

Mahsun J dizisi, Mahsun Karaca ve Eda Akalın'ın yanı sıra Eda Akalın, Mehtap Özdemir, Engin Yüksel, Tuğçe Yolcu, Yosi Mizrahi, Ayça Damgacı, Fikret Urucu gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.


Dizinin yönetmen koltuğunda Ömer Sinir'in oturduğu Mahsun J. dizisinin senaryosunu Oğünç Ersöz kaleme aldı.


Mahsun J dizisi, GAİN platformunun sevilen dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri her cuma akşamı saat 20.00'de GAİN platformunda yayınlanıyor.

1.011 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page