top of page

Mahsusa 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Mahsusa 3. bölüm ne zaman çıkıyor? Fragmanı izle

Tabii orijinal dizisi Mahsusa 3. bölüm fragmanı, 1 Kasım 2023 tarihinde YouTube'da yayınlandı. Fragmanda, Binbaşı Enver ve arkadaşlarının Trablus'taki İtalyan işgaline karşı verdiği mücadele görülüyor. Mahsusa dizisi, Teşkilat-ı Mahsusa'nın kuruluşunu ve Osmanlı Devleti'nin son dönemlerinde yaşanan olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde Baran Akbulut, Abdulbaki Çiftçi, Ali Ersan Duru, Uğur Pektaş, Kenan Çoban gibi başarılı isimler yer alıyor

Mahsusa 3. bölüm fragmanı izle

Mahsusa dizisi, Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırlanan tabii platformunun ilk orijinal yapımı olarak dikkat çekiyor. Tabii, Türkiye'nin hikayelerini keşfetmek isteyenler için ücretsiz bir dijital platform olarak hizmet veriyor. Tabii'de Mahsusa dizisinin yanı sıra, çeşitli dizi, film, belgesel ve çocuk içerikleri de bulunuyor.


Tabii Orijinal Dizisi Mahsusa 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Türkiye'nin hikayelerini keşfetmek isteyenler için ücretsiz bir dijital platform olan tabii'nin ilk orijinal yapımı Mahsusa dizisinin 3. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Fragmanda, Teşkilat-ı Mahsusa'nın kuruluşunu ve Osmanlı Devleti'nin son dönemlerinde yaşanan olayları anlatan dizinin heyecan verici sahneleri yer alıyor.


Mahsusa dizisi, Trablus'taki İtalyan işgali sonrası, Osmanlı Devleti'nin zor durumda olduğunu gören Binbaşı Enver'in, kendi gibi vatanperver arkadaşlarını örgütleyerek Trablus'a gidermesini konu alıyor. Bingazi'nin güneyinde, direnişin merkezi haline gelen büyük bir askeri karargâh kuran Binbaşı Enver ve arkadaşları, İtalyanlara karşı büyük bir mücadele veriyor.


Dizinin başrollerinde Baran Akbulut, Abdulbaki Çiftçi, Ali Ersan Duru, Uğur Pektaş, Kenan Çoban gibi başarılı isimler yer alırken, yönetmen koltuğunda Şafak Bal oturuyor. Senaryosunu Ozan Bodur'un kaleme aldığı dizinin yapımcılığını ise Uğur Veli ve Raif İnan üstleniyor.


Mahsusa dizisi, Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırlanan bir proje olarak da önem taşıyor.


3. Bölüm 3 Kasım Cuma günü tabii platformunda yayınlanmayı bekliyor. Mahsusa dizisinin 3. bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Mahsusa 3. bölüm fragmanı izle

60 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page