top of page

Marvel Dizisi Secret Invasion'dan Yeni Görüntüler | Emilia Clarke'in Rolü Doğrulandı

Marvel Studios'un Secret Invasion dizisi yakında yayınlanacak ve "form değiştiren bir casus gerilim" olarak tanımlanan dizinin yeni bir dizi görüntüsü ortaya çıktı.


Secret Invasion'ın Disney+'da 21 Haziran'da yayınlanacağını öğrendik ve şimdi Vanity Fair aracılığıyla bir dizi resmi tanıtım fotoğrafıyla Marvel Studios'un "oyun değiştiren bir casus gerilim"ine yeni bir bakış açısı kazandık. Görüntüler, Nick Fury (Samuel L. Jackson), Talos (Ben Mendelsohn), Maria Hill (Cobie Smulders) ve Everett K. Ross (Martin Freeman) gibi ana karakterleri sergiliyor.

Ayrıca, Emilia Clarke'in Talos'un kızı G'iah'ı oynadığı doğrulandı ve Kingsley Ben-Adir'in Gravik olarak kötü karakter olarak rol aldığı belirtildi. Gravik, "hayatta kalmak için kaynakları ele geçirmiş bir grup Skrull aşırıcısını radikalleştiren bir direniş lideri"dir. İlk önce kendilerini gizleyerek sessizce hareket ederler, ancak gerektiğinde güç kullanırlar. Olivia Colman'ın karakteriyle ilgili daha az bilgi var, ancak Jackson, "kararlı MI6 operatörü" olarak onu "daha önce görmediğiniz birisi" olarak tanımlıyor ve "soğukkanlı ve sadece o kişi olmaktan zevk alan biri" diyor. Ayrıca, Captain Marvel olaylarından sonra Skrull'ların neden bu kadar çaresiz olduklarını açıklayan efsanevi aktör şunları söylüyor: "Sözlerinde durdular. Onun için çalıştılar, ama söylediği şeyi yapmadı. Bir ev istiyorlar. Yaşamak istiyorlar. Kendi derilerinde yaşamak istiyorlar. Bizimkilerde değil." Aşağıdaki fotoğraflara göz atabilir ve yakında yayınlanacak yeni fragmanı için bizi Instagram'dan ve Twitter'dan takip edebilirsiniz.






42 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page