top of page

Marvel Sinematik Evrenindeki Yeni Dönem Filmlerini Duyurdu

Black Widow filmi ile yeni aşamaya başlayacak evrenin tanıtım videosunda Angelina Jolie'nin oynayacağı Eternals filminden de kısa bir kesit paylaşıldı. Bazı filmlerinde isimlerinin açıklandığı video şimdiden bekleyenleri heyecanlandırmış durumda.


İlk olarak WandaVision ile yeni evrene adım atan Marvel sinemanın durgunluğunun bitmesi ile filmlerini de yayınlamaya başlayacak. 4. faz olarak bilinen evren için çıkış tarihlerini açıkladığı filmlerin arasında özellikle Angelina Jolie'li Eternals, Captain Marvel 2 ve Black Panther Wakanda Forever en çok heyecan uyandıranlar oldu.


Yıllardır beklenen Galaksinin Koruyucuları 3 filmi ise duyurularak bekleyenlerin merakını dindirdi. 2021 Yılında Çıkacak Filmler yazımızda bahsettiğimiz Eternals filmi tanıtımı ise videonun en önemli kısmı oldu. Uzun süredir beklenen bir film olmasının yanında Angelina Jolie'nin oynaması ve yönetmen koltuğunda geçtiğimiz günlerde En İyi Yönetmen Ödülü'nün sahibi olan Chloe Zhao'nun oturması filmi daha da önemli bir yere koyuyor.


32 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page