Marvel Studios’un Blade Filmi: Yönetmen Arayışı ve Beklentiler
top of page

Marvel Studios’un Blade Filmi: Yönetmen Arayışı ve Beklentiler

Marvel Studios’un “Blade” filmi, Mahershala Ali’nin başrolde olacağı duyurulduğu 2019 Comic Con’dan bu yana beş yıl geçmesine rağmen, yönetmen sorunlarıyla boğuşmaya devam ediyor. Oscar ödüllü Ali’nin projeye katılımı, hayranlar arasında büyük bir heyecan yaratmıştı; ancak film, şimdiye kadar beklenen ilerlemeyi gösteremedi.

Blade Filmi

Projeye ilk katılan yönetmen Bassam Tariq, çekimlerin başlamasına iki ay kala, Eylül 2022’de projeden ayrıldı ve bu durum prodüksiyonun durmasına neden oldu. Marvel Studios, bu ayrılıktan iki ay sonra, filmin yönetmen koltuğunu Yann Demange’a emanet etti ve senaryo çalışmaları yeniden başladı. Ancak, son haberlere göre, Demange da artık filmle ilişkili değil.


Bu durum, Marvel’ın “Blade” filmi için yeni bir yönetmen arayışını gündeme getiriyor. Film, şu anda yönetmensiz kaldı ve bu, projenin geleceği hakkında soru işaretleri yaratıyor. Yönetmen değişiklikleri ve senaryo üzerindeki çalışmalar, filmin vizyona giriş tarihini etkileyebilir ve hayranların sabırsızlıkla beklediği bu yapımın daha da gecikmesine neden olabilir.


“Blade” filminin, Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) vampir avcısı karakterini yeniden canlandırması ve ikonik kahramanı MCU’nun katmanlarına dahil etmesi bekleniyor. Ancak, yönetmen değişiklikleri ve senaryo üzerindeki belirsizlikler, projenin ne zaman ve nasıl ilerleyeceği konusunda belirsizlik yaratıyor.


Marvel Studios’un “Blade” filmi, hayranların merakla beklediği bir proje olmaya devam ediyor. Mahershala Ali’nin başroldeki performansı ve filmde anlatılacak hikaye, Marvel’ın vampir avcısı hakkındaki yeni anlatısını şekillendirecek. Ancak, yönetmen arayışı ve prodüksiyon sürecindeki aksilikler, filmin ne zaman izleyiciyle buluşacağı konusunda belirsizlik yaratıyor. Marvel hayranları, “Blade” filminin geleceği hakkında daha fazla bilgi için gözlerini açık tutmaya devam ediyor.

12 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page