top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık Türkçe altyazılı fragman yayınlandı!

Güncelleme tarihi: 18 Şub

Maymunlar Cehennemi serisinin son filmi olan Yeni Krallık, 10 Mayıs 2024'te sinemalarda olacak. Filmin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Caesar'ın ölümünden sonra maymunların yeni lideri olan Cornelius'un, insanlarla barışçıl bir şekilde yaşamak için mücadele ettiğini görüyoruz. Ancak, insanların maymunlara karşı yeni bir saldırı planladığı ortaya çıkıyor. Cornelius, hem kendi halkını korumak hem de savaşı önlemek için zorlu bir yolculuğa çıkıyor.

Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık Türkçe altyazılı fragman

Fragman, hem heyecanlı hem de duygusal sahnelerle dolu. Maymunların insanlara karşı verdiği direniş, savaşın acımasız yüzü ve maymunların arasındaki bağ, fragmanda dikkat çeken unsurlar. Ayrıca, fragmanda, serinin önceki filmlerinde yer alan bazı karakterlere de göndermeler yapılıyor. Örneğin, Cornelius'un babası Caesar'ın sesini duyuyoruz. Ya da, insanların lideri olan Albay'ın (Woody Harrelson) fotoğrafını görüyoruz.

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, serinin yedinci filmi olacak. Filmin yönetmenliğini Wes Ball üstleniyor.




Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, hem serinin hayranları hem de sinema severler için merakla beklenen bir film. Fragman, filmin hem görsel hem de hikaye olarak etkileyici olacağını vaat ediyor.


Filmin Türkçe altyazılı fragmanını buradan izleyebilirsiniz.


32 görüntüleme0 yorum

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page