top of page

Megalopolis: Cappola'dan Ütopik Bir Vizyonun Peşinde | Megalopolis fragmanı ve çıkış tarihi!

Francis Ford Coppola’nın yönetmenliğini üstlendiği Megalopolis, izleyicilere distopik bir geleceğin kapılarını aralıyor. Bu bilim kurgu ve drama türündeki film, bir mimarın, yıkıcı bir felaketin ardından New York Şehrini utopik bir cennet olarak yeniden inşa etme çabasını konu alıyor.

Megalopolis filmi

Konsept

Film, Julia Cicero adında bir kadının, geleneksel toplum anlayışına sahip babası Frank ile daha ilerici ve geleceğe hazır mimar sevgilisi Caesar arasında bölünmüş loyaltelerini ele alıyor. Caesar, şehri felaket sonrası bir utopya olarak yeniden inşa etmek istiyor.


Oyuncu Kadrosu

Megalopolis'te Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jason Schwartzman, Grace VanderWaal, Kathryn Hunter, Talia Shire, Dustin Hoffman, Giancarlo Esposito ve D. B. Sweeney gibi isimler yer alıyor.


Yapım Aşaması

Filmin çekimleri Kasım 2022’de başladı ve Mart 2023’te tamamlandı. Filmin, 2024’ün sonlarında Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterime girmesi planlanıyor.


Beklentiler

Coppola’nın yıllardır üzerinde çalıştığı bu projenin, sinema dünyasında büyük bir yankı uyandırması bekleniyor. Usta yönetmenin vizyonu ve deneyimi, Megalopolis'i merakla beklenen bir yapım haline getiriyor.


Megalopolis, Coppola’nın sinematografik ustalığını ve yaratıcı vizyonunu bir kez daha seyirciyle buluşturacak. Utopik bir New York hayaliyle bezeli bu film, şüphesiz sinema severlerin gözdesi olmaya aday.


Filmin fragmanını ve daha fazla bilgisini en güncel halleri ile İnternet sitemiz başta olmak üzere İnstagram (@yksinema) ve YouTube (@yarimkadraj) sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

22 görüntüleme1 yorum

1 commentaire

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Invité
01 mai
Noté 5 étoiles sur 5.

Film hakkında ilk içerik yapan site burası takdir ettim

J'aime
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page