Michael Jackson filmi geliyor: Çektiğimiz en büyük film olacak!
top of page

Michael Jackson filmi geliyor: Çektiğimiz en büyük film olacak!

“Popun Kralı” Michael Jackson’ın hayatını konu alan “Michael” filmi için meraklı bekleyiş devam ediyor. 18 Nisan 2025’te vizyona girecek olan filmde, pop yıldızını yeğeni Jaafar Jackson canlandırıyor.

Michael Jackson filmi

Filmin Detayları

Michael Jackson’ın hayatını konu alan bu biyografik müzikal dram filmi, ünlü yönetmen Antoine Fuqua tarafından yönetiliyor ve senaryosu John Logan tarafından kaleme alınıyor. Filmin yapımcılığını ise Graham King üstleniyor. Film, Michael Jackson’ın çocukluğundan başlayarak, Jackson 5 ile olan kariyerinden, babası Joe Jackson tarafından gördüğü kötü muameleye, Thriller albümünün başarısından, Neverland Vadisi’nin satın alınmasına ve 25 Haziran 2009’daki trajik ölümüne kadar olan süreci anlatıyor.


Jaafar Jackson’ın Rolü

Michael Jackson’ı canlandıracak olan Jaafar Jackson, ünlü pop yıldızının gerçek hayattaki yeğeni ve bu film onun ilk oyunculuk deneyimi olacak. Jaafar Jackson’ın, amcasının ikonik dans hareketlerini ve sahne performanslarını nasıl canlandıracağı büyük bir merak konusu.


Vizyon Tarihi ve Beklentiler

“Michael” filmi, 18 Nisan 2025’te vizyona girecek. Filmin yapımcıları, bu filmin şimdiye kadar çektikleri en büyük film olacağını iddia ediyorlar. Michael Jackson hayranları ve sinemaseverler, bu filmi büyük bir heyecanla bekliyor.


Michael Jackson’ın hayatını ve kariyerini konu alan bu film, pop müziğin efsanevi isminin hayatına dair bilinmeyen yönleri de gün yüzüne çıkaracak gibi görünüyor. 2025 yılına kadar sabırsızlıkla bekleyeceğiz!

1 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page