top of page

Mufasa: Aslan Kral filminden Türkçe altyazılı resmi fragman yayınlandı! Mufasa: Aslan Kral ne zaman çıkacak?

Aslan Kral Mufasa'nın merakla beklenen fragmanı nihayet yayınlandı: Aslan Kral filminin merakla beklenen fragmanı nihayet yayınlandı ve izleyicileri Disney'in en sevilen karakterlerinden birinin kökenlerine doğru epik bir yolculuğa çıkarmayı vaat ediyor. Barry Jenkins'in yönettiği film, Simba'nın babası ve Pride Lands'in eski kralı Mufasa'nın erken dönem hayatını konu alıyor.

Mufasa: Aslan Kral Türkçe fragman

Mufasa'nın Geçmişine Bir Bakış

Fragman, Mufasa'nın çocukluğuna kışkırtıcı bir bakış sunuyor ve yetim bir yavru olarak mücadelelerini ve zaferlerini sergiliyor. Rafiki ve Taka (daha sonra Scar olacak) gibi kilit karakterlerle ilk karşılaşmalarını görüyoruz ve onu orijinal Aslan Kral filminden tanıdığımız bilge ve asil krala dönüştüren olaylara tanık oluyoruz. Lin-Manuel Miranda tarafından bestelenen çarpıcı görseller ve güçlü müzik, duygusal ve ilham verici bir hikayeye zemin hazırlıyor.


Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu

Film, Mufasa rolünde Aaron Pierre, Taka rolünde Kelvin Harrison Jr. ve Pumbaa rolünde Seth Rogen ve Timon rolünde Billy Eichner gibi geri dönen favoriler de dahil olmak üzere etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip. Fragman ayrıca hikayeye derinlik ve zenginlik katan yeni karakterleri ve sesleri de tanıtıyor.


Mufasa: Aslan Kral ne zaman çıkacak? - Yayın Tarihi

Takvimlerinizi işaretleyin! Mufasa: Aslan Kral 20 Aralık 2024 tarihinde sinemalarda olacak. Bu yılbaşı gösterimi, ailelerin ve her yaştan hayranın kaçırmak istemeyeceği bir sinema etkinliği olmayı vaat ediyor.


Mufasa: Aslan Kral filminden Türkçe altyazılı resmi fragman

Nefes kesen animasyonu, etkileyici hikayesi ve unutulmaz müzikleriyle Mufasa: Aslan Kral Disney kanonunda yeni bir klasik olmaya hazırlanıyor. Fragman şimdiden büyük yankı uyandırdı ve cesaret, dostluk ve kaderin iç açıcı ve destansı hikayesi için beklenti artıyor.


Mufasa'nın hikayesini beyaz perdede göreceğiniz için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi yorumlarda bize bildirin!

4 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page