top of page

Muhteşem Görünen Türk Oyunu Black State Duyuruldu: Yeni Nesil Aksiyon-Macera Oyunu Fragmanı

Türkiye merkezli geliştirici Motion Blur, casusluk aksiyonu ve gerçekliği değiştiren portal gibi kapıları ile teknolojisini harmanlayan yeni bir üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunu olan Black State'i duyurdu.

Black State Oyunu

Black State fragmanında hiçbir şekilde CGI kullanmadıklarını belirten yapımcı ekip tamamen oyun içi görüntülerden oluşan fragmanını bugün yayınladılar.


Oyunun Hikayesi

Eski bir askeri efsane, gizemli bir görev için çağrılır: Görevi esir bir bilim adamını kurtarmak ve felaket niteliğindeki bir olayın ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaktır. Gizemli insanlar tarafından verilen bu görev, bilinmeyen bir bölgede bazı kapıların öngörülemeyen ve tehlikeli yerlere açılmasıyla dolu belirsizliklerle çevrilidir. Her kapı yeni sırlar ve zorluklar ortaya çıkarır ve efsanevi asker, bu zorlu ortamda gezinirken her eşikte neyin beklediğini keşfetmek, görevini tamamlamak ve saklı gerçekleri ortaya çıkarmak zorundadır.


Motion Blur ekibi Kadir Demirden'in öncülüğünde 3 yıldır bu oyun projesi üzerinde çalışıyor. Yaklaşık 40 kişilik bir ekiple Türkiye'de AAA kalitesinde bir oyun yapmaya yeltenen şirket bunu başarmış olabilir!


Black State oyunu resmi fragman


19 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page