Netflix Avatar The Last Airbander 2. ve 3. sezon tarihleri belli oldu
top of page

Netflix Avatar The Last Airbander 2. ve 3. sezon tarihleri belli oldu

Güncelleme tarihi: 30 Mar

Avatar: Son Hava Bükücü, Nickelodeon'un en sevilen animasyon serilerinden biridir. Dört elementi kontrol edebilen tek kişi olan Avatar'ın, savaş hâlindeki dünyayı kurtarmak için dört element gücünde de ustalaşması gereken maceralarını anlatır. Seri, 2005-2008 yılları arasında üç sezon olarak yayınlanmış ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.

Netflix Avatar The Last Airbander 2. Ve 3. sezon

Netflix, 2023 yılında dizinin canlı aksiyon uyarlamasını yayınladı. 1. sezon 8 bölümden oluşan bu uyarlama, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Dizinin başrollerinde Gordon Cormier (Aang), Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka), Dallas Liu (Zuko) ve Daniel Dae Kim (Iroh) gibi isimler yer aldı.


Netflix, dizinin başarısından memnun kaldı ve 2. ve 3. sezonlar için anlaşmayı yeniledi. 2. sezonun çekimleri devam ediyor ve 2025'in başlarında veya ortalarında yayınlanması bekleniyor. 3. sezonun ise 2026'da yayınlanması planlanıyor.


2. sezon, Aang ve arkadaşlarının Ateş Ulusu'na karşı mücadelesini konu alacak. Ayrıca, Zuko'nun kız kardeşi Azula'nın hikayesi de daha derinlemesine ele alınacak. 3. sezon ise, Aang'in Ateş Lordu Ozai ile yüzleşmesi ve dünyayı kurtarmasıyla sonuçlanacak.


Avatar: Son Hava Bükücü, hem animasyon hem de canlı aksiyon olarak izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Dizinin yeni sezonlarını merakla bekliyoruz.

12 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page