top of page

Netflix Geeked Week nedir? Geeked Week 2023 hakkında bilmeniz gereken her şey

Netflix Geeked Week, Netflix'in fantastik, bilim kurgu, anime ve daha fazlası gibi türlerdeki dizileri, filmleri ve oyunlarına adanmış beş günlük bir sanal etkinliktir. Bu etkinlikte Netflix'in en çok beklenen yapımlarından bazılarına dair özel haberler, fragmanlar, ilk görüntüler ve sürprizler paylaşılır.

Netflix Geeked Week 2023, 6-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ve üç canlı yayınla izleyicileri heyecanlandıracak. İşte Netflix Geeked Week 2023 hakkında bilmeniz gerekenler:

Netflix Geeked Week 2023 nedir

- Etkinlik 6 Kasım'da, yani Stranger Things Günü'nde başlayacak. Bu gün boyunca X, Facebook, Instagram ve TikTok üzerinden Ters Dünya'dan güncellemeler alabileceksiniz.


- 7-8 Kasım tarihlerinde yine X, Facebook, Instagram ve TikTok üzerinden Geeked filmleri ve dizileriyle ilgili sürpriz duyurular izleyebileceksiniz.


- 9 Kasım'da burada canlı olarak saat 23:00'te (Türkiye saatiyle) Avatar: Son Hava Bükücü, The Umbrella Academy ve The Dragon Prince gibi Geeked dizilerinden özel klipler, fragmanlar ve son haberleri takip edebileceksiniz.


- 10 Kasım'da burada canlı olarak saat 23:00'te 3 Body Problem, Yu Yu Hakusho ve Leave the World Behind gibi Geeked dizilerinden özel klipler, fragmanlar ve son haberleri takip edebileceksiniz. Ayrıca Powerhouse Animation'ın özel bir bölümünü de kaçırmayın!


- 11 Kasım'da burada canlı olarak saat 23:00'te Damsel, ONE PIECE ve Scott Pilgrim Takes Off gibi Geeked dizilerinden özel klipler, fragmanlar ve son haberleri takip edebileceksiniz.


- 12 Kasım'da burada canlı olarak saat 02:30'da (Türkiye saatiyle) Rebel Moon'un yönetmeni Zack Snyder ile Geeked Week'e özel bir sohbet izleyebileceksiniz.


Netflix Geeked Week 2023'ü kaçırmamak için takviminize eklemeyi unutmayın! Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.


102 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page