top of page

Netflix haftanın en çok izlenen dizilerini açıkladı! Liste şu şekilde sıralandı

Netflix’te haftanın en çok izlenen dizilerin listesi oldukça çeşitli görünüyor. "3 Cisim Problemi"nin ilk sezonu, toplam 115 milyon 600 bin saat izlenme süresiyle listenin başında yer alıyor. İkinci sırada ise "Ahit Musa’nın Hikayesi"nin ilk sezonu 57 milyon 400 bin saat izlenme süresiyle bulunuyor.


Listede ayrıca “The Gentlemen”, “Cinayet Vakaları: New York” ve “Avatar The Last Airbender” gibi popüler diziler de yer almakta. İzleyicilerin tercihleri, farklı türlerdeki dizilere olan ilgiyi yansıtıyor. Bu dizilerin popülerliği, hikayelerinin, karakterlerinin ve yapım kalitesinin bir göstergesi olabilir.


3 Cisim Problemi (1. sezon)

3 Cisim Problemi (1. sezon)

Bu dizi, Liu Cixin’in Hugo Ödüllü romanına dayanıyor ve David Benioff, D.B. Weiss ve Alexander Woo tarafından yaratıldı. Astrofizikçi Ye Wenjie’nin hikayesini takip ediyor ve insanlığın en büyük tehdidiyle yüzleşmeye zorlanan bir grup bilim insanının maceralarını anlatıyor.


Ahit Musa’nın Hikayesi (1. sezon): Musa’nın hayatını ve peygamberliğe uzanan yolculuğunu konu alan bu dizi, tarihi dram ve belgesel türlerini harmanlıyor. Mehmet Kurtuluş ve diğer yetenekli oyuncuların performanslarıyla dikkat çekiyor.


The Gentlemen (1. sezon): Guy Ritchie tarafından yaratılan bu aksiyon komedi dizisi, Ritchie’nin aynı adlı filminin bir spin-off’u olarak karşımıza çıkıyor. Theo James ve diğer yıldızların rol aldığı dizi, bir aile mülkünün gizli bir esrar imparatorluğuna ev sahipliği yaptığını keşfeden aristokrat Eddie’nin hikayesini anlatıyor.


Cinayet Vakaları: New York (1. sezon): Bu gerçek suç belgeseli, dedektiflerin ve savcıların en zorlandıkları cinayet vakalarını yeniden ele aldığı tüyler ürpertici hikayeler sunuyor.


Avatar The Last Airbender (1. sezon)

Avatar The Last Airbender (1. sezon)

Bu canlı aksiyon uyarlaması, orijinal animasyon serisinin yeniden hayal edilmiş bir versiyonu. Aang ve arkadaşlarının maceralarını izlerken, dört elementin bükülme sahneleri ve dövüş koreografileriyle görsel bir şölen sunuyor.


Buying Beverly Hills (2. sezon): Mauricio Umansky ve ailesinin lüks emlak şirketi The Agency’nin etrafında dönen bu reality dizisi, Beverly Hills’deki gösterişli mülklerin satışını ve şirket içinde yaşanan dramaları konu alıyor.


Hot Wheels Hadi Yarışalım (1. sezon): Hot Wheels Ultimate Garaj Yarışı Kampı’ndaki genç yarışmacıların hikayesini anlatan bu çocuk dizisi, yarış ve akrobasi dolu maceralarıyla dolu.


Beceriksiz Dinozorlar (1. sezon): Sevimli ve yaramaz bir Tiranozor ailesinin, tarih öncesine ait renkli dünyalarını keşfederken yaşadıkları maceraları ve eğlenceli anları izleyicilere sunuyor.


Gabby’nin Hayal Evi (9. sezon): Gabby ve yardımcısı Pandi Pati’nin animasyon maceralarını konu alan bu dizi, sevimli kediler, tuhaf el işleri ve sihirli bir dünya sunuyor9.


Dave Attell: Hot Cross Buns (Stand-up): Komedyen Dave Attell’in sahne performansını sergilediği bu stand-up gösterisi, onun hızlı ve sınır tanımayan tarzını yansıtıyor.


Umarız bu bilgiler diziler hakkında daha fazla fikir sahibi olmanıza yardımcı olur! İyi seyirler dileriz.

Netflix en çok izlenen diziler şu şekilde sıralandı;

Dizi İsmi

İzlenme Süresi

3 Cisim Problemi (1. sezon)

115 milyon 600 bin

Ahit Musa’nın Hikayesi (1. sezon)

57 milyon 400 bin

The Gentlemen (1. sezon)

51 milyon 900 bin

Cinayet Vakaları: New York (1. sezon)

21 milyon 100 bin

Avatar The Last Airbender (1. sezon)

17 milyon 200 bin

Buying Beverly Hills (2. sezon)

15 milyon 200 bin

Hot Wheels Hadi Yarışalım (1. sezon)

7 milyon 600 bin

Beceriksiz Dinozorlar (1. sezon)

5 milyon 600 bin

Gabby’nin Hayal Evi (9. sezon)

5 milyon 500 bin

Dave Attell: Hot Cross Buns (Stand-up)

1 milyon


25 görüntüleme0 yorum

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page