Netflix’in Anime Takvimi: Mayıs 2024’te Netflix'te hangi animeler var?
top of page

Netflix’in Anime Takvimi: Mayıs 2024’te Netflix'te hangi animeler var?

Netflix, anime tutkunları için Mayıs 2024’te bir dizi yeni ve heyecan verici içerikle dolu bir ay sunuyor. İşte bu ay platforma eklenecek animeler ve onların öne çıkan özellikleri:


T.P Bon (1. Sezon) - 2 Mayıs

 T.P Bon netflix

1970’lerin mangasından uyarlanan T.P Bon, macera ve dram dolu bir hikaye ile izleyicilerle buluşuyor. Bir lise öğrencisinin, zamanı aşan bir ekibe katılarak geçmişteki olayları değiştirmeye çalıştığı bu serüven, anime severler için kaçırılmaması gereken bir yapım.


Blood of Zeus (2. Sezon) - 9 Mayıs

Blood of Zeus (2. Sezon)

Blood of Zeus’un merakla beklenen ikinci sezonu, Heron’un Yunan mitolojisine dayanan epik serüvenini sürdürüyor. İlk sezondan üç buçuk yıl sonra gelen bu devam sezonu, mitoloji ve aksiyonun mükemmel birleşimi.


Pokémon Horizons: The Series (2. Sezon) - 10 Mayıs

Pokémon Horizons: The Series 2. sezon

Pokémon Horizons: The Series’in ikinci sezonu, Liko ve Roy’un maceralarını 12 yeni bölümle devam ettiriyor. Pokémon hayranları için mayıs ayı, bu yeni bölümlerle daha da renkli geçecek.


My Oni Girl - 24 Mayıs

My Oni Girl

Netflix ve Studio Colorido’nun işbirliğiyle hazırlanan My Oni Girl, romantik, macera ve dram öğelerini harmanlayan bir anime filmi. Bir lise öğrencisinin inatçı bir hayalet kızla yaşadığı mistik yolculuğu konu alan bu film, izleyicilere duygusal bir deneyim vaat ediyor.


Jujutsu Kaisen (1. Sezon) ve Jujutsu Kaisen 0: The Movie

Jujutsu Kaisen

Mayıs ayında, lanet ve maceranın iç içe geçtiği Jujutsu Kaisen serisinin ilk sezonu ve filmi, Netflix kütüphanesine ekleniyor. Bir lise öğrencisinin lanetli bir objeyi yutmasıyla başlayan olayları konu alan bu seri, anime dünyasının en popüler yapımlarından biri.


Dr. Stone Serileri

Dr. Stone

Bilimkurgu ve aksiyonun harmanlandığı Dr. Stone serileri de Mayıs’ta Netflix’e geliyor. Taiju ve arkadaşı Senku’nun 3.700 yıllık taş kalıntılarından uyanma hikayesini anlatan bu yapım, bilim meraklıları için birebir.


Garouden: The Way of the Lone Wolf (1. Sezon)

Garouden: The Way of the Lone Wolf

Dövüş sanatlarına odaklanan Garouden: The Way of the Lone Wolf, bir dövüşçünün yer altı turnuvasına katılma serüvenini ekranlara taşıyor. Gerçek dövüş tekniklerinden ilham alınan bu dizi, aksiyon severler için ideal.


Netflix’in Mayıs 2024 anime takvimi, her türden anime sever için çeşitli ve zengin içerikler sunuyor. Bu ay, platformda yer alacak animelerin birbirinden ilginç hikâyeleri ve türleriyle dolu olacağı kesin. Anime dünyasının en yeni ve en heyecan verici yapımlarını keşfetmek için Netflix’in anime koleksiyonuna göz atmayı unutmayın!

42 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page