top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix'in Avatar: Son Hava Bükücü Dizisi | İlk Bakış Ortaya Çıktı | Avatar Dizisi Ne Zaman Çıkıyor?

Güncelleme tarihi: 6 Oca

Netflix, sevilen animasyon dizisi Avatar: Son Hava Bükücü'nün canlı aksiyon uyarlamasının ilk bakış görüntülerini ve videosunu yayınladı. Resim, Aang rolünde Gordon Cormier, Katara rolünde Kiawentiio ve Sokka rolünde Ian Ousley dahil olmak üzere dizinin genç oyuncu kadrosunu gösteriyor.

Netflix'in Avatar Dizisi

Aang , tüm elementleri bükebilen tek "Avatar"dır ve kaderinde Ateş Ulusu'nu yenerek dünyaya barışı getirmektir. Aang, Avatar'ı ele geçirerek onurunu geri kazanmaya çalışan sürgündeki Ateş Ulusu prensi Zuko (Daniel Dae Kim) tarafından takip edilirken, yeni arkadaşları Katara ve Sokka ile birlikte elementlerde ustalaşmaya koyulur.


Canlı aksiyon dizisinin yapımcılığını Netflix ve Nickelodeon üstleniyor ve Albert Kim'in yazıp yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Dizinin önümüzdeki yıl Netflix'te yayınlanması bekleniyor.


Görselin yanı sıra Netflix'in Avatar: Son Hava Bükücü Dizisi için bir de tanıtım videosu yayınladı. Videoda, karakterleri ve dizi hakkında konuşan oyuncu kadrosunun yanı sıra diziden bazı kısa görüntüler yer alıyor.


Avatar'ın canlı aksiyon uyarlaması: Son Hava Bükücü uzun zaman oldu. İlk olarak 2018 yılında duyurulan dizi, bir dizi gecikme yaşadı. Ancak, görünüşe göre şov nihayet gelecek yıl yayınlanacak.

Netflix'in Avatar Dizisi

Orijinal animasyon serisinin hayranları, canlı aksiyon uyarlamasının nasıl sonuçlanacağını görmekten heyecan duyuyor. Dizinin büyük bir potansiyeli var ve oyuncu kadrosu proje konusunda tutkulu görünüyor. Canlı aksiyon serisinin hayranların beklentilerini karşılayıp karşılayamayacağını bekleyip görmemiz gerekecek.

İşte dizi hakkında bazı ek ayrıntılar:

  • Dizi, animasyon dizisiyle aynı dünyada geçecek ancak aynı hikayeyi anlatacak.

  • Dizi 8 bölüm uzunluğunda olacak.

  • Dizinin yönetmenliğini Michael Goi, Jabbar Raisani ve Jet Wilkinson üstlenecek.

  • Dizi, Albert Kim, Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko ve Elizabeth Martin tarafından yazılacak.

Bu dizinin nasıl sonuçlanacağını görmek için heyecanlıyız!

İlk Bakış Videosu

45 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page