top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix'in yeni dizisi Kübra fragmanı yayınlandı. Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Kübra dizisi hakkında her şey

Netflix'in yeni Türk dizisi Kübra, 18 Ocak 2024'te izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora ve Nazan Kesal yer alıyor. Peki, Kübra dizisi konusu nedir? Oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Dizinin fragmanı nasıl? İşte Kübra dizisi hakkında bilinen her şey.

Netflix'in yeni dizisi Kübra

Kübra Dizisi Konusu

Kübra dizisi, İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan Gökhan'ın (Çağatay Ulusoy) hayatının aşkıyla evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalıştığı sırada, sanal arkadaşlık grubundan Kübra isimli bir hesaptan gizemli mesajlar almaya başlamasıyla başlayan bir macerayı anlatıyor. Kübra, Gökhan'a hiç kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar vermektedir. Bu mesajlaşma zamanla, Gökhan'ın seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir yolculuğa dönüşür. Bu yolculukta Gökhan'ın destekçileri kadar düşmanları da olacaktır.


Dizinin yaratıcı koltuğunda Yağmur Taylan ve Durul Taylan oturuyor. Senaryosunu ise Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor. Dizinin roman uyarlaması olduğu da belirtiliyor. Romanın yazarı ise Afşin Kum.


Kübra Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kübra dizisinin oyuncu kadrosu şöyle:

- Çağatay Ulusoy: Gökhan Şahinoğlu

- Aslıhan Malbora: Merve

- Nazan Kesal: -

- Ahmet Mümtaz Taylan: -

- Ahsen Eroğlu: -

- Cihan Talay: -

- Aytek Şayan: -

- Deniz Işın: -

- Pınar Tok: Lale

- Sibel Seyhan Bayhan: Nalan


Dizinin oyuncu kadrosu hakkında henüz çok fazla bilgi yok. Oyuncuların canlandırdıkları karakterlerin isimleri ve rolleri de ilerleyen günlerde netleşecektir.


Kübra Dizisi Fragmanı

Kübra dizisinin ilk fragmanı 11 Ocak 2024'te Netflix Türkiye'nin YouTube kanalında yayınlandı. Fragmanda, Gökhan'ın Kübra'dan aldığı mesajlar ve yaşadığı olaylar gösteriliyor. Fragman, Hollywood esintileri taşıyan bir atmosfer sunuyor. Fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Kübra Dizisi Yayın Tarihi ve Platformu

Kübra dizisi, 18 Ocak 2024 Perşembe günü Netflix'te yayınlanacak. Dizinin kaç bölüm olacağı ve bölüm süreleri henüz belli değil. Diziyi izlemek için Netflix üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.


Kübra Dizisi Hakkında Diğer Bilgiler

Kübra dizisi, Netflix'in Türkiye'de ürettiği 10. orijinal yapım olacak. Netflix, daha önce Hakan: Muhafız, Atiye, Aşk 101, Rise of Empires: Ottoman, Bir Başkadır, 50M2, Fatma, Ethos ve Masumlar Apartmanı gibi dizileri Türk izleyicisiyle buluşturmuştu.


Kübra dizisi, gizem, dram ve macera türlerinde bir yapım olarak tanımlanıyor. Dizinin, Türk dizilerine yeni bir soluk getireceği ve izleyicileri sürükleyici bir hikayeye davet edeceği söyleniyor.


Kübra dizisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için dizinin resmi sosyal medya hesaplarını ve bizi takip edebilirsiniz.

Netflix'in yeni dizisi Kübra

Umarız Kübra dizisi hakkında bilinen her şey isimli yazı aradığınızı bulmaya yardımcı olmuştur.

43 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page