top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix'in yeni filmi Dehşet Yolcuları'ndan ilk fragman geldi! Dehşet Yolcuları fragmanı izle

Dehşet Yolcuları, Netflix'in 29 Mart 2024'te yayınlayacağı bir gerilim filmidir. Film, 1953 yılında çekilen Fransız klasik filmi Le salaire de la peur (Korkunun Bedeli) adlı romandan uyarlanmıştır. Filmde, ölümcül bir patlamayı önlemek için nitrogliserin yüklü iki kamyonu tehlikelerle dolu bir çölden geçirmek zorunda kalan marjinal tiplerden oluşan uzman bir ekibin hikayesi anlatılıyor.

Dehşet Yolcuları'ndan ilk fragman

Filmin yönetmenliğini Julien Leclercq yapmıştır. Filmin başrollerinde ise Franck Gastambide, Alban Lenoir, Ana Girardot, Sofiane Zermani, Birol Tarkan Yıldız, Joseph Beddelem gibi yıldız isimler yer almaktadır. Filmin senaryosu ise Hamid Hlioua tarafından hazırlanmıştır.


Filmin resmi tanıtım fragmanı, 29 Ocak 2024'te YouTube üzerinden yayınlanmıştır. Fragmanda, filmdeki heyecan verici sahnelerden bazılarına yer verilmiştir. Fragman, kısa sürede çok sayıda izlenme ve beğeni almıştır.


Dehşet Yolcuları, Netflix'in 2024 yılında yayınlayacağı iddialı filmlerden biri olarak görülüyor. Film, hem klasik bir eserden uyarlanması nedeniyle sinema severlerin büyük ilgisini çekiyor. Film, aksiyon, gerilim ve dram unsurlarını başarıyla harmanlayarak izleyiciye unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.


25 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page