top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix’in yeni Kore dizisi The 8 Show fragmanı! Squid Game'i andıran bir yapım

Netflix’in yeni Kore dizisi “The 8 Show”, "Squid Game"i andıran bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkıyor. İlk fragman, dizinin heyecan verici ve gizem dolu dünyasına bir pencere açıyor.

The 8 Show

“The 8 Show”, sekiz katlı gizemli bir binada mahsur kalan sekiz yarışmacının, zaman geçtikçe artan para ödülü için tehlikeli bir gösteriye katıldıkları bir gerçeklik şovunu konu alıyor. Fragmanda, yarışmacıların her birinin karakter posterleriyle tanıtıldığı ve her katın, yarışmacılar için birer kimlik numarası olarak hizmet ettiği görülüyor.


Yarışmacılar arasında, dolandırıcılığa uğrayıp her şeyini kaybettikten sonra "The 8 Show"a davet edilen ve bu fırsatı hayatının dönüm noktası olarak gören “3” numaralı Ryu Jun-yeol; sadece para için değil, eğlence için de yarışmaya katılan özgür ruhlu ve tahmin edilemez “8” numaralı Chun Woo-hee; oyunun taleplerini ilk çözen ve çözüm stratejileri geliştiren zeki “7” numaralı Park Jeong-min; insanları okuma yeteneğiyle tanınan sempatik ve pratik “4” numaralı Lee Yul-eum; fiziksel gücünü kullanarak çatışmaları çözen “6” numaralı Park Hae-joon; adalet için savaşan ve haksızlığa karşı derin bir nefret besleyen “2” numaralı Lee Zoo-young; oyunun giderek daha yoğun ve acımasız hale gelmesiyle yavaş yavaş çöken barışçıl “5” numaralı Moon Jeong-hee; ve sınırlı ayak hareketliliğine rağmen yarışmada ilerlemeye odaklanan engelli “1” numaralı Bae Seong-woo bulunuyor.


Fragman, yarışmacıların rastgele ve bağlantısız olaylarla dolu bir oyuna katıldıklarını ima ediyor. “3” numaralı yarışmacının bir kamera karşısında yemek yediği ‘mukbang’ sahnesinden, tüm yarışmacıların aynı yöne koştuğu anlara kadar çeşitli sahneler yer alıyor. “8” numaralı yarışmacının su olmayan bir havuza atladığı, “4” numaralı yarışmacının şok içinde ağzını kapattığı ve “5” numaralı yarışmacının umutsuzca ağladığı sahneler, tehlike ve yoğunluk dolu bir oyunun varlığını gösteriyor.

The 8 Show resmi fragman

“The 8 Show”, 17 Mayıs’ta sadece Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Eğer “Squid Game” tarzında bir yapımı özlediyseniz, “The 8 Show” sizin için yeni bir favori olabilir. Dizi, sizi sadece eğlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda düşündürecek ve belki de sizi kendi iç dünyanızla yüzleştirecek bir deneyim sunacak.

1 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page