top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix'in Yu Yu Hakusho dizisinden yeni fragman! Yu Yu Hakusho 14 Aralık'ta Netflix platformunda!

Yu Yu Hakusho, 1990'ların başında yayınlanan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edinen popüler bir manga ve anime serisidir. Seri, hayatını kurtarmak için kendini feda eden genç bir sokak serserisi olan Yusuke Urameshi'nin maceralarını anlatır. Yusuke, ölümünden sonra Ruh Dedektifi olarak seçilir ve insan ve iblis dünyaları arasındaki dengeyi korumak için çeşitli görevler alır. Yusuke'nin yanında, arkadaşı Kazuma Kuwabara, iblisler Kurama ve Hiei, ruh dünyasının yöneticisi Koenma ve onun asistanı Botan vardır.

Netflix'in Yu Yu Hakusho dizisi

Netflix, bu klasik seriyi canlı aksiyon dizisi olarak yeniden çekiyor. Dizi, 14 Aralık 2023'te Netflix'te yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Takumi Kitamura (Yusuke), Jun Shison (Kurama), Kanata Hongo (Hiei), Shuhei Uesugi (Kuwabara) gibi tanınmış Japon aktörler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Kazuhiro Nakamura ve Teruaki Sugihara üstleniyor.


Netflix, dizinin tanıtım fragmanlarını da yayınladı. Fragmanlarda, dizinin görsel efektler, kostümler, mekanlar ve aksiyon sahneleri açısından oldukça başarılı olduğu görülüyor. Dizinin, orijinal mangaya ve animeye sadık kalmaya çalıştığı da anlaşılıyor. Fragmanlarda, Yusuke'nin ruh atışı, Kurama'nun gül kırbaçı, Hiei'nin ejderha ateşi ve Kuwabara'nun ruh kılıcı gibi ikonik tekniklerini görmek mümkün.


Yu Yu Hakusho, hem eski hem de yeni nesil anime ve manga severler için kaçırılmaması gereken bir dizi olacak. Dizi, hem nostalji hem de heyecan verici bir macera sunacak. Dizi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Netflix'in resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Yu Yu Hakusho fragmanı izle

41 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page