top of page

Netflix Nisan Programı ile Baharın Renkleri Ekrana Taşınıyor!

Netflix'in Nisan 2023 takviminde yer alacak yeni film ve diziler belli oldu. Dünyanın en büyük dijital akış servisi olan Netflix, her ay içerik kütüphanesine yeni yapımlar ekleyerek seyircilerine zengin bir seçenek sunuyor. Geçtiğimiz ay You dizisinin yeni sezonu başta olmak üzere birçok yeni yapımı yayınlayan Netflix, Nisan 2023'te de ilgi çekici içeriklerle karşımıza çıkacak.

Netflix'in Nisan ayı takviminde en dikkat çeken yapım, Türk imzalı komedi filmi Aaahh Belinda oldu. Film, bir şampuan reklamında yer alan Dilara karakterinin bambaşka bir hayatın kapılarını aralamasını konu alıyor. Neslihan Atagül Doğulu ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerinde yer aldığı film, 7 Nisan tarihinde Netflix'te seyirciyle buluşacak.


Netflix'in Nisan 2023 takviminde yer alacak diğer yapımlar henüz açıklanmamış olsa da, platformun her ay yayınladığı film ve dizilerle içerik kütüphanesini genişletmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Seyirciler, Nisan ayında da Netflix'te birbirinden ilgi çekici yapımlarla karşılaşacaklar.


2 Nisan | War Sailor

İki arkadaş, Atlas Okyanusu'nun ortasında bir ticaret gemisinde çalışırken İkinci Dünya Savaşı patlak verince kendilerini silahsız bir şekilde savaşın ortasında buluyor.


7 Nisan | Ah Belinda

Neslihan Atagül'ün başrolünde yer aldığı modern bir uyarlamasıyla, Atıf Yılmaz'ın yönettiği efsane film Aaahh Belinda, bir şampuan reklamında oynayan Dilara'nın bir anda kendini reklamdaki karakterin hayatında bulmasını anlatıyor.

7 Nisan | Transatlantic

Gerçek bir hikayeyi konu alan dizi, savaştan kaçmak isteyen sanatçı, yazar ve diğer mültecilere yardım eden iki Amerikalının hikayesini anlatıyor.

7 Nisan | Chupa

Alex, büyükbabasını ziyarete gider ve burada efsanevi bir yaratıkla karşılaşır. Bu yaratığın peşinde olan insanlara karşı Alex ve arkadaşları, bir anda heyecanlı bir kurtarma operasyonuna girişiyor.


Obsession | 13 Nisan Yasak bir aşk ne kadar tehlikeli hala gelebilir? William’ın oğlunun nişanlısına aşık olmasıyla başlayan Netflix mini dizisi, Anna’nın iki ilişkiyi de yürütmeye çalışmasıyla karmaşık bir hal alıyor. William için bir kaçamak olan bu ilişki, bir süre sonra takıntı haline geliyor ve bu durum herkesin hayatını sarsıyor.

Florida Man | 13 Nisan Aksiyon ve macera sevenler için Netflix nisan takvimi içerisinde harika bir dizi var. Eski bir polis olan Mike, bir mafyanın kayıp kız arkadaşını bulmak için memleketi Florida’ya döner. Kabul ettiği bu görev sandığı kadar kolay olmaz ve kendini büyük bir maceranın içerisinde bulur.

Seven Kings Must Die | 14 Nisan The Last Kingdom serisinin devamı olan Yedi Kral Ölmeli, 14 Mayıs’ta Netflix’te! Kral Edward’ın ölümünden sonra Uhtred ve arkadaşları, İngiltere’de yollara düşer. Amaçları parçalanmış bir krallığı düzene sokmak ve yeniden birleştirmektir.

In the Earth | 16 Nisan Game of Thrones ve Plebs’ten tanıdığımız Joel Fry, bu kez bir korku filmiyle karşımızda! Dünya bir virüse çare ararken bir bilim insanı arkadaşını bulmak için ormanın derinliklerine yolculuğa çıkar. Fakat bu yolculukta doğanın karanlık yönünü keşfeder ve beklenmedik olaylar yaşar


Ex-Addicts Club | 20 Nisan

Aşk acısı mı çekiyorsunuz? Biraz eğlenmeye, kafanızı dağıtmaya ve eski sevgilinizi unutmaya mı ihtiyacınız var? O zaman ekran başına! Birbirini tanımayan beş kişi, eski sevgililerini unutmak için bir destek grubuna katılıyor. Tuhaf takıntılar, oldukça ilginç ve komik olayları da beraberinde getiriyor. Boğa Boğa | 21 Nisan Onur Saylak ve Hakan Günday ikilisi, yine muhteşem bir işle karşınızda! Huzurlu bir hayat yaşamak için eşiyle birlikte Assos’a yerleşen bir iş adamı, aslında rahat bir hayata geçmenin o kadar da kolay olmadığını anlıyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in paylaştığı film, gerilim dozu yüksek bir dramayı ekranlara taşıyor.

Mahalleden Arkadaşlar | 17 Nisan Nurgül Yeşilçay, Alper Kul ve Murat Akkoyunlu gibi isimlerin yer aldığı Netflix Türk filmi, 9 yaşında bir çocuğun mahallenin reisinin gözüne girmeye çalışırken yaptıklarını anlatıyor. Oldukça haylaz olan bu çocuk, kendini sevdirmeye çalışırken mahalleyi birbirine katıyor.

One More Time | 21 Nisan Netflix Nisan takvimindeki son film İsveç yapımı bir romantik komedi. 40. yaş gününde yeniden genç olmayı dileyen Amelia’nın dileği kabul olur ve kendini tekrar 18 yaşında bulur. Bu genç ve güzel hali Amelia’yı mutlu etse de bir süre sonra sürekli olarak aynı günü yaşamak zorunda kaldığını fark eder. Siz hep aynı günü yaşasaydınız neler yapardınız


56 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page