top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix'te Şubat Ayı

Netflix Şubat ayında yayınlayacağı dizi ve filmleri yayınladı. Sizin için hepsini burada listeleyeceğiz.



Ateşböceği Yolu

3 Şubat 2021

Aynı isimli Kristin hannah'ın kitabından uyarlanan dizide iki yakın dost olan Tully ve Kate birbirlerine hem iyi hem de kötü zamanlarda destek olur. Gençliklerinde kurulan bağ 40'lı yaşlarında da sağlamlığını korumaya devam eder.


Malcolm & Marie

5 Şubat 2021

Yönettiği filmin galasından eve dönen bir yönetmen ve kız arkadaşı, için için büyüyen gerilimler ve acı veren açıklamalarla dolu bir gecede romantik bir hesaplaşma yaşar. Başrollerinde Zendaya ve John David Washington yer alıyor. Beklenen filmlerden siyah-beyaz yapımımız Malcolm ve Marie 5 Şubat tarihinde yayında.


Dünyadan Haberler

10 Şubat 2021

İç savaşın bitmesinden beş yıl sonra, Kiowa halkı tarafından büyütülmüş beyaz bir kız çocuğu olan Johanna'yı biyolojik bağı olan akrabalarına götürme görevini kabul eden Jefferson Kyle Kidd ile Joanna'nın bu zorlu yolculuk sırasında yaşadıklarını konu ediniliyor. Filmin başrolünde Tom Hanks'in olması ise bizleri şimdiden cezbetti.


Suç Mahalli: Cecil Hotel

10 Şubat 2021

Meşhur Cecil Hotel'i Elisa Lam'in kaybolması ile kötü şöhretini daha da artırır. Bu belgesel dizide karanlık bir ortamla karşılaşacağız gibi duruyor.


Sevdiğim Tüm Erkekler: Şimdi ve Sonsuza Denk

12 Şubat 2021

Lara Jean, liseyi bitirip yetişkinliğe adım atmaya hazırlanırken hayatını değiştirecek iki yolculuk yapar ve bazı konuları tekrar düşünmeye karar verir. Acaba ailesi, arkadaşları ve Peter ile nasıl bir geleceği olacaktır?


The Crew

15 Şubat 2021

Bir NASCAR garajının ekip şefi, takımı modernize etmekle görevlendirilen, teknolojiye bağımlı Y kuşağından gençlerle anlaşmazlığa düşer. Kevin James başrol olarak oynadığı dizi komedi türünde bizleri memnun etmek için gelecek.


Tribes of Europa

19 Şubat 2021

Yıl 2074. Küresel bir felaketin ardından egemenlik için birbirleriyle savaşan sayısız mikro devlete bölünen Avrupa'nın kaderi üç kardeşin ellerindedir. Bir Alman yapımı olan dizi 19 Şubat tarihinde bizlerle olacak.


I Care a Lot

19 Şubat 2021

Vesayeti altındaki yaşlıların birikimlerinin içini boşaltan düzenbaz bir yasal vasi, bu sefer baltayı taşa vurur. Çünkü dolandırmaya çalıştığı yaşlı kadının oldukça güçlü ve karanlık bağlantıları vardır. Rosamund Pike, Peter Dinklage, Eiza González, Dianne Wiest ve Chris Messina başrollerini paylaştığı film 19 Şubat tarihinde yayında.


Pelé

23 Şubat 2021

Nadir arşiv görüntüleri ile özel röportajları bir araya getiren bu belgesel filmi, güzel oyunu canlandıran futbol efsanesini kutluyor: Pelé.


35 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page