top of page

Netflix'ten Türk Yapımı Yeni Film: Geçen Yaz | İlk Fragman Yayınlandı

Ozan Açıktan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni Netflix filmi Geçen Yaz zaman olarak 1996 yılı yazında geçiyor. Sami Berat Marçalı'nın kaleme aldığı filmin başrollerinde ise Ece Çeşmioğlu, Fatih Şahin, Halit Özgür Sarı, Aslıhan Malbora gibi genç oyuncular yer alıyor.

İlk aşık olduğun yaz tüm yazlardan farklıdır.

Kadrosunda bulunan genç oyunculara ek olarak Kubilay Tunçer ve Süreyya Güzel adlı deneyimli oyuncularında kadrosunda bulunduğu film tam bir gençlik havasını bizlere yansıtabilmeyi amaçlıyor.


Türkiye'nin güney sahillerinde geçen hikayede 1996 yılının yaz aylarında rüzgar, bitmeyen dalgalar ve uçurumlar arasında canlanan bir genç arkadaş grubunun aşk ve hayatla ve bunların getirdiği sorun ve hüzünle tanışmalarını izlemeye başlıyoruz. Deniz her sene yazın ailesinin yazlığına giden bir gençtir. Fakat 16 yaşına girdiği bu yaz yeni şeyler keşfetmeye başlar. Yeni duygular, hareketler ve bakış açıları kazanan Deniz, Aslı'yla yakınlaşmaya çalışmaktadır. Fakat her aşk hikayesinde olduğu gibi burada da bir sorun vardır. Mahallenin yakışıklı ve serseri genci Burak'ın Aslı'ya karşı ilgisi vardır.


Bu gençlerin aşklarını ve hayal kırıklıklarını izleyeceğimiz gençlik filmi Geçen Yaz 9 Temmuz tarihinde Netflix üzerinden seyirci ile buluşacak.


861 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page