top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix Türkiye'de En Popüler Yapımlar: 20-26 Mart İzlenme Rekorları Kıran Diziler ve Filmler

Bugün Netflix Türkiye'nin 20-26 Mart 2023 tarihleri arasında en çok izlenen diziler ve filmler hakkında yayınladığı haftalık Top 10 listesini ele alacağız. Geçtiğimiz hafta en çok izlenen dizi The Night Agent olurken, Kim Bu Aile? filmi ise liderliğini sürdürdü. Televizyon kategorisinde yer alan The Night Agent, ilk haftasında zirveye yerleşti. Platformun yerli yapımı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? ise zirvenin en yakın takipçisi oldu. Shadow and Bone ikinci sezonuyla haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Film kategorisinde ise yerli sinema filmi Kim Bu Aile? ikinci haftasını da birinci sırada tamamladı. A Quiet Place Part II ise ikinci sıraya yerleşti. Netflix'in orijinal yapımı Luther: The Fallen Sun ise üçüncü sıraya yükseldi.

Dili İngilizce olmayan filmler kategorisinde ise In His Shadow birinci sıraya yerleşti. Geçtiğimiz haftanın lideri Still Time ise dördüncü sıraya geriledi. Haftanın Hint yapımı yeni filmi Chor Nikal Ke Bhaga ise üçüncü sıraya yerleşti. Bu haftalık Top 10 listesi, Netflix Türkiye'de en çok izlenen yapımları kapsamaktadır. Her hafta güncellenen bu liste, Netflix kullanıcılarının hangi yapımları daha çok tercih ettiklerini göstermektedir.

38 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page