top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix Türkiye'de Ocak 2024'ün En Çok İzlenen Film ve Dizileri

Netflix Türkiye'de Ocak 2024'ün En Çok İzlenen Filmleri

Netflix Türkiye'de Ocak 2024'te en çok izlenen filmler, yerli ve yabancı yapımlar arasından geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Listenin ilk sırasında, Recep İvedik serisinin yeni filmi olan Recep İvedik 7 yer alıyor. Film, 2019 yılında vizyona giren Recep İvedik 6'nın devamı niteliğinde ve Recep İvedik'in bu sefer köy hayatında yaşadığı maceraları anlatıyor.


Listenin ikinci sırasında ise, 2023 yılında vizyona giren Kar Kardeşliği yer alıyor. Film, iki kız kardeşin, babalarının ölümünün ardından kendilerinin kim olduğunu ve geçmişlerini keşfetmek için çıktıkları yolculuğu anlatıyor.


Listenin üçüncü sırasında ise, 2014 yılında vizyona giren Exodus: Tanrılar ve Krallar yer alıyor. Film, Mısır Firavunu Ramses'in, Musa'nın liderliğindeki İsrailoğulları'nın Mısır'dan çıkışını anlatıyor.


Recep İvedik 7

Recep İvedik 7

Recep İvedik 7, 2024 yılında vizyona giren ve Türkiye'de en çok izlenen film olan Recep İvedik serisinin altıncı filmidir. Filmin yönetmenliğini Serkan Altunorak üstlenirken, başrolünde Şahan Gökbakar yer alıyor. Film, Recep İvedik karakterinin komik ve maceracı yönünü yansıtan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Film, Türkiye'de gişede büyük başarı elde etti ve 2024 yılında en çok izlenen film oldu.


Kar Kardeşliği

Kar Kardeşliği

Kar Kardeşliği, 2023 yılında vizyona giren ve Türkiye'de en çok izlenen ikinci film olan bir dram filmidir. Filmin yönetmenliğini Emre Kayış üstlenirken, başrollerinde Aslıhan Güner, Cansu Tosun ve Özgür Emre Yıldırım yer alıyor.


Film, iki kız kardeşin, babalarının ölümünün ardından kendilerinin kim olduğunu ve geçmişlerini keşfetmek için çıktıkları yolculuğu anlatıyor. Kız kardeşler, babalarının ölümünden sonra, babalarının onlara bıraktığı bir mektupla bir araya gelirler. Mektupta, babaları kız kardeşlere, kendilerinin kim olduğunu ve geçmişlerini öğrenmeleri için bir yolculuğa çıkmalarını söyler.


Exodus: Tanrılar ve Krallar

Exodus: Tanrılar ve Krallar

Exodus: Tanrılar ve Krallar, 2014 yılında vizyona giren ve Türkiye'de en çok izlenen üçüncü film olan bir epik filmdir. Filmin yönetmenliğini Ridley Scott üstlenirken, başrollerinde Christian Bale, Joel Edgerton ve Aaron Paul yer alıyor.


Film, Mısır Firavunu Ramses'in, Musa'nın liderliğindeki İsrailoğulları'nın Mısır'dan çıkışını anlatıyor. Film, Mısır'ın antik tarihini ve Musa'nın hikayesini muhteşem görseller eşliğinde anlatıyor.


Film, Mısır'ın antik tarihini ve Musa'nın hikayesini merak edenler için ilgi çekici bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Film, Türkiye'de gişede büyük başarı elde etti ve Netflix platformunda 2014 yılında en çok izlenen üçüncü film oldu.


Netflix Türkiye'de Ocak 2024'ün En Çok İzlenen Dizileri

Netflix Türkiye'de Ocak 2024'te en çok izlenen diziler, yerli ve yabancı yapımlar arasından geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Listenin ilk sırasında, La Casa De Papel dizisinin spin-off'u olan Berlin yer alıyor. Dizi, Berlin karakterinin geçmişini ve İspanya Kraliyet Darphanesi soygunundaki rolünü anlatıyor.


Listenin ikinci sırasında ise, 2022 yılında vizyona giren ve Türkiye'de büyük başarı elde eden Beni Kandıramazsın yer alıyor. Dizi, bir yalan makinesi olan Aslı'nın, bir seri katili yakalamak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.


Listenin üçüncü sırasında ise, 2022 yılında vizyona giren ve Türkiye'de büyük beğeni toplayan Kuş Uçuşu yer alıyor. Dizi, farklı kuşaklardan iki kadının, iş dünyasındaki yükseliş mücadelesini anlatıyor.


Berlin

Berlin

Berlin, 2023 yılında vizyona giren ve Netflix'te yayınlanan La Casa De Papel dizisinin spin-off'udur. Dizi, Berlin karakterinin geçmişini ve İspanya Kraliyet Darphanesi soygunundaki rolünü anlatıyor. Dizide, Berlin karakterini Pedro Alonso canlandırıyor. Dizi, Berlin'in çocukluğundan başlayarak, İspanya Kraliyet Darphanesi soygununa kadarki hayatını anlatıyor. Dizi, Berlin'in karmaşık karakterini ve soygunun arkasındaki gerçekleri gözler önüne seriyor.


Beni Kandıramazsın

Beni Kandıramazsın

Beni Kandıramazsın, 2022 yılında vizyona giren ve Netflix'te yayınlanan bir suç dizisidir. Dizi, bir yalan makinesi olan Aslı'nın, bir seri katili yakalamak için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Dizide, Aslı karakterini Burcu Biricik canlandırıyor. Dizi, Aslı'nın bir seri katili yakalamak için bir polis ekibiyle birlikte çalışmasıyla başlıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde, Aslı'nın geçmişi ve seri katilin kimliği ortaya çıkıyor.


Kuş Uçuşu

Kuş Uçuşu

Kuş Uçuşu, 2022 yılında vizyona giren ve Netflix'te yayınlanan bir dram dizisidir. Dizi, farklı kuşaklardan iki kadının, iş dünyasındaki yükseliş mücadelesini anlatıyor. Dizide, Lale karakterini Birce Akalay canlandırıyor. Dizi, Lale'nin, kariyerinin zirvesindeyken, genç bir stajyer olan Aslı'yla tanışmasıyla başlıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde, Lale ve Aslı'nın iş dünyasındaki yükseliş mücadelesine tanık oluyoruz.


Netflix Türkiye'de Ocak 2024'te en çok izlenen diziler, çeşitli türlerden ve farklı ülkelerden yapımları kapsıyor. Bu durum, Netflix'in Türkiye'deki içerik çeşitliliğinin arttığını gösteriyor.


Listenin ilk sırasında yer alan Berlin, La Casa De Papel dizisinin popülerliğini sürdürdüğünü gösteriyor. Listenin ikinci sırasında yer alan Beni Kandıramazsın, yerli yapımların da Netflix'te başarılı olabileceğini gösteriyor. Listenin üçüncü sırasında yer alan Kuş Uçuşu ise, kadın karakterlerin ön plana çıktığı dizilerin ilgi görmeye devam ettiğini gösteriyor.

34 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page