top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix yapımı Avatar: The Last Airbender dizisinden ilk fragman yayınlandı!

Güncelleme tarihi: 6 Oca

Netflix'in merakla beklenen Avatar: The Last Airbender canlı aksiyon dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizi, 2024 yılında izleyiciyle buluşacak. Fragmanda, Aang, Katara, Sokka ve Zuko'nun canlandırıldığı oyuncuların ilk görüntüleri de paylaşıldı.

Avatar The last airbender Netflix fragman

Avatar: The Last Airbender, Nickelodeon kanalında 2005-2008 yılları arasında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi edinen animasyon dizisinin uyarlaması. Dizi, dört elementi kontrol edebilen bükücülerin yaşadığı bir dünyada geçiyor. Dört ulus arasında yüz yıldır süren savaşı sona erdirmek için, dört elementin hepsini bükme yeteneğine sahip olan Avatar'ın yeniden doğduğunu keşfeden bir grup arkadaşın maceralarını anlatıyor.


Netflix'in dizisi, animasyon dizisinin yaratıcıları Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko tarafından yönetiliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Gordon Cormier (Aang), Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka) ve Dallas Liu (Zuko) yer alıyor. Dizinin fragmanında, oyuncuların karakterlerine uygun kostümler ve makyajlarla göründüğü dikkat çekiyor.


Netflix, dizinin fragmanını YouTube kanalında ve resmi sitesinde paylaştı.

Fragmanı izle

14 görüntüleme0 yorum

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page