top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix yapımı Kül filminden resmi fragman yayınlandı! Kül filmi çıkış tarihi ve bilinen her şey

Netflix'in yeni Türk filmi Kül, 9 Şubat'ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Funda Eryiğit, Mehmet Günsür ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı film, evli ve varlıklı bir kadının basılmamış bir romanı okumaya başlamasıyla girdiği tehlikeli bir yasak aşkın hikayesini anlatıyor.

Netflix yapımı Kül filminden resmi fragman yayınlandı

Film, Ay Yapım imzalı ve Erdem Tepegöz'ün yönettiği bir drama. Filmin senaryosu ise Tepegöz ve Nuran Evren Şit tarafından kaleme alındı. Filmin müzikleri ise Toygar Işıklı'ya ait.


Netflix, filmin ilk fragmanını 12 Ocak'ta paylaştı. Fragmanda, Funda Eryiğit'in canlandırdığı Aslı'nın, Mehmet Günsür'ün canlandırdığı yazarın romanını okurken yaşadığı fanteziler ve Alperen Duymaz'ın canlandırdığı genç adamla kurduğu ilişki gözler önüne seriliyor. Fragman, izleyicileri meraklandıran ve heyecanlandıran sahnelerle dolu.


Kül, Netflix'in Türkiye'de ürettiği ilk orijinal film olma özelliği taşıyor. Netflix, daha önce Türkiye'de çeşitli diziler ve belgeseller üretmişti. Kül, Netflix'in Türk sinemasına verdiği desteğin bir göstergesi olarak da değerlendiriliyor.


Kül, 9 Şubat'ta sadece Netflix'te izlenebilecek. Filmin fragmanını buradan izleyebilirsiniz.


29 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page