top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Netflix yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti'den fragman yayınlandı! Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in merakla beklenen yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti için heyecan dorukta! Başrolünde yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizi, izleyicileri günümüz ilişkilerine, arkadaşlığa ve aşka dair heyecanlı bir yolculuğa çıkaracak. İlk fragmanın yayınlanmasıyla birlikte, dizinin yayın tarihi de büyük bir merak konusu oldu.

Kimler Geldi Kimler Geçti'den fragman

Dizinin konusu, başarılı bir avukat olan Leyla Taylan'ın, ilk aşkının acısını arkadaşlarının ve yakışıklı şef Şeyyaz'ın yardımıyla atlatmasını ve "yılın boşanma davası"nda ünlü bir ismin avukatlığını yapmasını ele alıyor. Karşısında ise, 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış bir "ilişki katili" bulunuyor. Leyla, bu karmaşık davada hem güçlü hem de suçlu olan rakibine karşı müvekkilini ateşli bir şekilde savunacak.


Oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya'nın yanı sıra Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum ve daha birçok yetenekli isim yer alıyor. Ay Yapım bünyesinde hayata geçirilen dizinin yapımcılığını Kerem Çatay üstlenirken, senaryosunu Ece Yörenç yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Bertan Başaran oturuyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti fragmanı izle

Ve nihayet, Netflix'in resmi YouTube kanalı üzerinden yapılan duyuruya göre, "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisi 9 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak. Dizi severler, bu tarihi sabırsızlıkla bekleyebilirler; çünkü Netflix, yine sürükleyici ve konuşulacak bir yapımı ekranlara getiriyor. İşte, Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti" hakkında bilmeniz gereken her şey!

18 görüntüleme0 yorum

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page