top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

"Never Let Go"dan ilk fragman: Halle Berry’nin yeni korku filmi

Lionsgate, Alexandre Aja’nın yönettiği ve Halle Berry’nin başrolde olduğu yeni korku filmi "Never Let Go"nun (Asla Bırakma) ilk fragmanını yayınladı. Film, ormanda kötü bir ruhun musallat olduğu bir aileyi merkeze alıyor ve izleyicilere gerilim dolu anlar vaat ediyor.

Never Let Go'dan ilk fragman

Hikaye ve Karakterler

“Never Let Go”, Halle Berry’nin canlandırdığı bir anne ve onun ikiz oğullarının hikayesini anlatıyor. Aile yıllardır kötü bir ruhun tehdidi altında yaşamaktadır ve bu ruhla mücadele etmek için aile bağlarını kullanmışlardır. Ancak, çocuklardan birinin bu kötülüğün gerçek olup olmadığını sorgulamasıyla, ailenin koruyucu bağı zedelenir ve hayatta kalma mücadelesi başlar.


Yönetmen ve Yapım Ekibi

Alexandre Aja (“The Hills Have Eyes”, “Piranha 3D”) tarafından yönetilen film, Kevin Coughlin ve Ryan Grassby tarafından kaleme alınmıştır. Aja aynı zamanda Dan Cohen, Dan Levine ve Shawn Levy ile birlikte filmi yapımcılığını üstlenmiştir.


Oyuncu Kadrosu

Halle Berry’nin yanı sıra, Anthony B. Jenkins ve Percy Daggs gibi isimler de filmde rol alıyor. Berry, daha önce “Gothika”, “The Rich Man’s Wife”, “Perfect Stranger”, “Dark Tide” ve “The Call” gibi korku ve gerilim filmlerinde başarı göstermiş bir oyuncu.


Fragman ve İlk İzlenimler

Fragman, ormanın derinliklerinde gizlenen kötü bir ruhun varlığını ve ailenin bu tehditle nasıl başa çıktığını gösteriyor. Halle Berry’nin karakterinin çocuklarını koruma içgüdüsü ve filmdeki gerilim unsurları, izleyicileri heyecanlandırıyor.

Vizyon Tarihi

“Never Let Go”, 27 Eylül 2024 tarihinde sinemalarda gösterime girecek. Alexandre Aja’nın yönetmenliğindeki bu film, korku filmi severler için kaçırılmaması gereken bir yapım olacak gibi görünüyor.


"Never Let Go"nun ilk fragmanı, Halle Berry’nin başrolde olduğu bu korku filminin, gerilim ve heyecan dolu bir deneyim sunacağını gösteriyor. Daha fazla bilgi ve güncelleme için bizi takip etmeye devam edin.

3 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page