top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

One Piece Netflix Uyarlaması: Final Fragmanı Yayınlandı

Dünyanın en popüler mangalarından biri olan One Piece'in Netflix canlı aksiyon uyarlaması için final fragmanı yayınlandı. Fragman, dizinin 31 Ağustos 2023 tarihinde izleyicilerle buluşacağını doğruladı.

One Piece Netflix Uyarlaması

Fragman, Monkey D. Luffy'nin, One Piece'i bulmak ve Denizlerin Kralı olmak için çıktığı yolculuğuna odaklanıyor. Luffy'yi Iñaki Godoy canlandırırken, diğer önemli karakterler arasında Usopp'u Jacob Romero Gibson, Nami'yi Emily Rudd, Zoro'yu Mackenyu ve Sanji'yi Taz Skylar yer alıyor. One Piece'in zengin dünyasına ve destansı hikayesine dair ilk önemli bakışımızı sunuyor. Luffy ve arkadaşlarının, zorlu düşmanlarla yüzleştiği ve heyecan verici maceralara atıldığı görülüyor.

One Piece'in hayranları, dizinin uzun süredir üzerinde çalışılmakta olduğunu biliyorlar. Proje, ilk olarak 2017 yılında duyurulmuştu. Netflix, projeye büyük bir yatırım yaparak, 10 bölümden oluşan ilk sezonun bütçesini 100 milyon dolar olarak açıkladı.

One Piece, Eiichiro Oda tarafından yazılan ve çizilen bir manga serisidir. 1997 yılından beri Shueisha'nın Weekly Shōnen Jump dergisinde yayınlanmaktadır. One Piece, dünya çapında 500 milyondan fazla kopya satarak tüm zamanların en çok satan manga serisidir.

Dizinin yönetmenliğini Steven Maeda üstleniyor. Maeda, Lost, Hawaii Five-0 ve The X-Files gibi dizilerde çalışmıştır. Senaryosunu Matt Owens ve Steven Maeda birlikte yazmaktadır. Owens, Marvel'ın Agents of S.H.I.E.L.D. ve Luke Cage dizilerinde çalışmıştır.

One Piece Netflix Canlı Aksiyonu, 31 Ağustos 2023 tarihinde Netflix'te yayınlanacak.

9 görüntüleme0 yorum

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page