top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

One Punch Man 3. sezon fragmanı yayınlandı: Yeni sezonda neler göreceğiz?

One Punch Man, tek bir yumrukla herhangi bir rakibi yenebilen, ancak ezici gücü nedeniyle meydan okuma eksikliğinden sıkılan bir süper kahraman olan Saitama'nın maceralarını anlatan popüler bir anime serisidir. Serinin ilk iki sezonu büyük beğeni topladı ve hayranlar üçüncü sezonu sabırsızlıkla bekliyor. Peki, One Punch Man 3. sezon fragmanı bizlere neler sunuyor? İşte detaylar!

One Punch Man 3. sezon fragmanı

One Punch Man 3. sezon fragmanı, 29 Şubat 2024'te resmi YouTube kanalında yayınlandı. Fragman, bir "kötü adam" olan Garou'nun, Royal Ripper ve Bug God'a karşı müthiş savaşıyla başlıyor. Garou, Saitama'nın gücüne meydan okuyabilecek tek kişi olarak gösteriliyor.


One Punch Man 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak tahminlere göre 2024 yılı içerisinde çıkması bekleniyor. Serinin ilk sezonu Madhouse stüdyosu tarafından üretildi ve Ekim-Aralık 2015 arasında yayınlandı. İkinci sezon ise J.C.Staff stüdyosu tarafından üretildi ve Nisan-Temmuz 2019 arasında yayınlandı. Üçüncü sezonun da J.C.Staff tarafından üretileceği ve Chikashi Kubota, Shinjiro Kuroda, Ryosuke Shirakawa ve Makoto Miyazaki'nin de yine karakter tasarımı ve müzikten sorumlu olacağı duyuruldu.


One Punch Man 3. sezonunun konusu, mangadan uyarlanacak ve Garou'nun canavarlaşma sürecini, Saitama'nın onunla olan karşılaşmasını ve Kahraman Derneği'nin canavarlarla olan savaşını anlatacak. Manga, ONE tarafından yazılmakta ve Yusuke Murata tarafından çizilmektedir. Manga, Shueisha'nın Tonari no Young Jump web sitesinde yayınlanmaktadır ve Mayıs 2022 itibarıyla 25 cilt halinde basılmıştır. Manga, Türkiye'de Akılçelen Kitaplar tarafından yayınlanmaktadır.

One Punch Man 3. sezonu, anime severler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Serinin mizahı, aksiyonu ve karakterleri, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Siz de One Punch Man 3. sezonunu merakla bekliyorsanız, fragmanı izlemeyi ve yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!

1.150 görüntüleme1 yorum

1件のコメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
ゲスト
5月16日

çok ertelendi mangaları ile animesi arasında bukadar uzun süre olmamalıydı

いいね!
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page