top of page

Pedro Pascal'ın En İyi Performansları: Unutulmaz Karakterler ve Yapıtlar

Pedro Pascal, 2 Nisan 1975'te Şili doğumlu bir Amerikalı aktördür. Kariyerine tiyatroda başlayan Pascal, daha sonra televizyon ve sinema dünyasına adım attı. En ünlü rollerinden bazıları, "Narcos", "Game of Thrones" ve "The Mandalorian" gibi popüler televizyon dizilerindeki rolleridir. İşte Pedro Pascal'ın en önemli filmlerinden ve dizilerinden bazıları:


The Bubble (2022)

Bir otelde salgın balonunun içinde sıkışan bir grup aktör ve aktris, bir filmi tamamlamaya çalışır. Film, Pedro Pascal'ın oynadığı düşük puanlı filmlerden biridir. Bazı eleştirmenler özellikle yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosu göz önüne alındığında filmin başarısız olduğunu ve beklendiği kadar komik olmadığını düşünüyor. Film, Judd Apatow tarafından yönetildi. The Great Wall (2016)

Antik Çin'de bir grup Avrupalı paralı asker, Çin Seddi'ni canavarca yaratık sürüsüne karşı koruyan gizli bir orduyla karşılaşır. Pedro Pascal, bu filmde Pero Tovar karakterini canlandırdı. Matt Damon, Tian Jing ve Willem Dafoe gibi diğer oyuncular da filmde rol aldı. Bazı eleştirmenler, "Batılı bir aktör" olan Damon'ın bir Asya filminin başrolünde oynamasından rahatsızdı. Diğerleri ise filmi bir canavar filminin olması gerektiği kadar heyecan verici veya eğlenceli olmadığını öne sürdü. Yönetmenliğini Yimou Zhang yapmıştır. Kingsman: The Golden Circle (2017)

Kingsman'ın karargahı yok edildikten ve dünya rehin alındıktan sonra, Amerika Birleşik Devletleri'nde müttefik bir casus örgütü keşfedilir. Bu iki seçkin gizli teşkilat, ortak bir düşmanı yenmek için bir araya gelmelidir. Pedro Pascal, Eggsy ile ortak olan bir devlet adamı ajanı olan Ajan Whiskey rolünü üstlendi. Taron Egerton, Colin Firth ve Mark Strong gibi diğer oyuncular da filmde rol aldı. Matthew Vaughn tarafından yönetildi. The Equalizer 2 (2018)

Robert McCall, sömürülenler ve ezilenler için gözü kara bir adalete hizmet ediyor, ama sevdiği biri olduğunda ne kadar ileri gideceği belli değildir. Pedro Pascal, filmde McCall'ın eski ortağı CIA görevlisi Dave York olarak görünüyor. Denzel Washington ve Ashton Sanders gibi diğer oyuncular da filmde rol aldı. Yönetmenliğini Antoine Fuqua yapmıştır


Game of Thrones (2011-2014)

Pascal, popüler HBO dizisi "Game of Thrones"da Oberyn Martell rolünü canlandırdı. Oberyn, Dorne Prensi olarak tanınan ve Lannister ailesine karşı intikam arayan bir karakterdir. Pascal'ın performansı, eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı ve izleyiciler arasında popülerlik kazandı. Narcos (2015-2016)

Pascal, "Narcos" dizisinde DEA ajanı Javier Peña'yı canlandırdı. Peña, Pablo Escobar'ın yakalanmasına ve öldürülmesine öncülük eden bir karakterdir. Pascal'ın performansı, kritikler tarafından övgüyle karşılandı ve Peña karakteri, onun sayesinde izleyicilerin sevgilisi haline geldi.


Wonder Woman 1984 (2020)

Pascal, "Wonder Woman 1984" filminde kötü adam Maxwell Lord'u canlandırır. Lord, acımasız bir işadamıdır ve filmin ana kötü karakterlerinden biridir. The Mandalorian (2019-günümüz)

Pascal, Disney+ platformundaki bu Star Wars dizisinde baş karakter Mandalorian'ı canlandırır. Mandalorian, gezegenler arası bir avcıdır ve bebeği Grogu ile birlikte maceralar yaşar. Dizide, Pascal'ın yüzü çoğu zaman kaskın arkasında kalır, ancak oyunculuğu ve karakterinin hikayesi, izleyiciler tarafından çok sevildi ve beğenildi


Pedro Pascal, çok yönlü oyunculuğu ve farklı karakterlere verdiği hayat dolu performanslarıyla, kariyeri boyunca pek çok unutulmaz dizi ve filmin parçası olmuştur. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pascal, gelecekte de başarılı performanslarına devam edeceğini kanıtlamıştır.

61 görüntüleme0 yorum

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page