top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Peter Pan & Wendy Filminin İlk Fragmanı ve Vizyon Tarihi Yayınlandı

Disney'in sevilen masalı Peter Pan'in bir yeniden yapımı olan "Peter Pan & Wendy", yönetmen David Lowery'nin elinden çıkıyor. Film, 1953 yılında vizyona giren animasyon versiyonunun gerçek oyuncu versiyonu olacak ve paylaşılan ilk fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı.

Fragman, Neverland'in büyüleyici dünyasına ve Peter Pan'in (oynayan: Alexander Molony) kayıp çocuklara liderlik etme macerasına odaklanıyor. Wendy (oynayan: Ever Anderson) ve kardeşi John (oynayan: Jude Law'in oğlu Rafferty Law) da bu macerada yer alıyorlar.


Film, pandemi nedeniyle birkaç kez ertelenmiş olsa da, nihayet vizyon tarihi için 28 Nisan tarihi açıklandı. "Peter Pan & Wendy", Disney+'ta yayınlanacak ilk film olacak ve 4K Ultra HD Blu-ray, DVD ve dijital kopyalarda da izlenebilecek.


David Lowery, yaptığı açıklamada, "Peter Pan hikayesi, bize hep çocukluğumuzu hatırlatır. Filmi çekerken, hikayenin yarattığı hissiyatı yeniden yakalamak için elimizden geleni yaptık. Umarız izleyiciler, filmi seveceklerdir" dedi.


"Peter Pan & Wendy", Disney'in yeniden yapımlar serisine bir yenisini ekliyor ve bir kez daha Peter Pan ve Neverland dünyasının büyüleyici maceralarına doğru bir yolculuk sunuyor. Filmin vizyon tarihi 28 Nisan olarak açıklandı.


56 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page