top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Poohniverse: Monsters Assemble korku filmi çıkış tarihi ve hakkında bilinen her şey!

Poohniverse: Monsters Assemble filmi, çocukluk kahramanlarımızı korkunç canavarlar ve katiller olarak yeniden hayal eden, düşük bütçeli bir korku filmi olarak dikkat çekiyor. Winnie-the-Pooh’un yaratıcıları tarafından duyurulan bu film, Tinkerbell’den Peter Pan’e, Pinokyo’dan Bambi’ye kadar sevilen karakterleri Marvel Sinematik Evreni (MCU) tarzında bir araya getiriyor.

Poohniverse: Monsters Assemble korku filmi

Film, “Winnie-the-Pooh: Blood and Honey” filminin ardından gelen ve kamu malı haline gelen çocuk karakterlerini kullanarak, onları korkunç bir sinematik evrende birleştiriyor. Jagged Edge Productions ve ITN Studios’un işbirliğiyle hazırlanan “Poohniverse: Monsters Assemble”, 2025 yılında vizyona girecek.


Filmin konusu, önceki filmlerden hayatta kalanları avlamak için bir araya gelen canavarları içeriyor. Ancak, bu canavarlar arasında da kapışmalar olacak ve “canavar vs canavar” senaryolarına tanık olacağız. Filmde, Winnie-the-Pooh, Bambi, Tinkerbell, Pinocchio, Peter Pan, Tigger, Piglet, The Mad Hatter ve Sleeping Beauty gibi karakterler, karanlık ve dehşet verici versiyonlarıyla yer alacak.


Rhys Frake-Waterfield’ın yönetmenliğini üstlendiği bu film, daha büyük bir bütçeyle ve MCU’yu anımsatan Paskalya yumurtalarıyla hayranlarına yeni bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Ayrıca, bu karakterlerin her birinin ayrı korku filmleri de gelecek ve bu filmler, “Poohniverse” için bir ön hazırlık niteliğinde olacak.


“Poohniverse: Monsters Assemble”, çocukluk kahramanlarımızın karanlık ve ürkütücü bir evrende nasıl bir araya geldiğini merak edenler için şimdiden heyecan verici bir proje olarak öne çıkıyor. Film, korku filmi severler için olduğu kadar, popüler kültür ve sinema dünyasını takip edenler için de ilgi çekici bir yapım olacağa benziyor

8 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page