top of page

Prens 2. sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme tarihi: 16 Nis

Merakla beklenen "Prens" dizisinin ikinci sezonunu bugün yayınlanmaya başladı. BluTV'nin sevilen dizisi Prens, 2. sezonu ilk 2 bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Peki, bu komik ve eğlenceli dizinin 3. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Prens 2. sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni Sezon, Yeni Maceralar

BluTV, "Prens" dizisinin ikinci sezon yayın tarihini 9 Nisan 2024 olarak duyurmuştu. Dizinin hayranları, yeni sezonun yayınlanan ilk iki bölümünü hemen izleyip yeni bölümü beklemeye başladılar. Yeni sezonda, Bongomya Krallığı'nın ağzı bozuk, asabi ama bir o kadar da komik ve eğlenceli Prens'inin maceraları devam ediyor.


Oyuncu Kadrosu ve Yapım Ekibi

Giray Altınok'un başrolünde olduğu dizide, Ceyda Düvenci Kraliçe Sion, Aslı Tandoğan Anarkhia rollerini üstleniyor. Ebru Şahin, Csillia adlı karakteri canlandırırken ona Thenio rolünde Çağdaş Onur Öztürk eşlik ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Çağlar Ertuğrul, Zeynep Tuğçe Bayat, Engin Benli, Bahadır Vatanoğlu, Canberk Gültekin, Kerem Özdoğan, Derya Pınar Ak ve Mert Doğan gibi isimler yer alıyor.


Beklentiler Yüksek

Dizinin ilk sezonu büyük beğeni toplamış ve kısa sürede fenomen haline gelmişti. 2. sezonu içinde beklenti yüksek. Yeni sezonda, Prens'in hanedanın diğer üyeleriyle didişmeleri ve krallığı içerden ve dışardan gelen tehditlerle karşı karşıya gelmesi bekleniyor.


Prens 2. sezon 3. bölüm ne zaman yayınlanacak? Saat kaçta yayınlanacak?

"Prens" dizisinin 2. sezonunun 3. bölümü, 16 Nisan 2024 tarihinde saat 19.00'da BluTV'de izleyiciyle buluşacak. Yeni bölümlerin getireceği taze hikayeler ve komik anlar için sabırsızlanıyoruz. Takvimlerinizi işaretleyin ve bu eğlenceli dizinin yeni maceralarını kaçırmayın!


7.221 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page