top of page

Prens 2. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Heyecanla beklenen an geldi çattı! BluTv'nin sevilen dizisi Prens'in ikinci sezonunun dördüncü bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Geçtiğimiz sezon finalinde bıraktığı yerden devam eden hikaye, izleyicileri yine ekran başına kilitledi.

Prens 2. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Fragmanda, Prens'in karanlık geçmişiyle yüzleştiğini ve tahtın geleceği için mücadele ettiğini görüyoruz. Dizinin güçlü kadrosu ve sürükleyici öyküsü, bu sezon da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacağa benziyor.


Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yeni bölümde, Prens'in sadık dostları ve düşmanları arasındaki çizgiler daha da belirginleşiyor. Taht oyunlarının hiç olmadığı kadar tehlikeli olduğu bu sezonda, her karakterin bir sırrı ve bir amacı var. Prens, hem kişisel hem de politik düzeyde zorlu tercihler yapmak zorunda kalacak.


İzleyici Tepkileri

Sosyal medyada izleyicilerden gelen tepkiler de oldukça olumlu. Dizi hayranları, yeni bölümün fragmanını paylaşarak heyecanlarını dile getiriyorlar ve dizinin yeni bölümünü sabırsızlıkla beklediklerini ifade ediyorlar.


Prens 2. sezon 4. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz


Prens'in bu yeni bölümü, BluTv'de 23 Nisan tarihinde izleyiciyle buluşacak. Eğer siz de bu heyecan dolu serüveni kaçırmak istemiyorsanız, takvimlerinizi şimdiden işaretleyin!

982 görüntüleme0 yorum

Kommentarer

Betygsatt till 0 av 5 stjärnor.
Inga omdömen ännu

Lägg till ett betyg
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page