top of page

Prens dizisi 2. sezon çıkış tarihi açıklandı!

Blu TV'nin sevilen komedi dizisi Prens, ilk sezonuyla izleyicileri kahkahaya boğmuştu. Bongomia hanedanının maceralarını konu alan dizi, kısa sürede çok beğenilmiş ve 2. sezon müjdesi gelmişti. Peki, Prens dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte, merak edilen detaylar...

Prens dizisi 2. sezon çıkış tarihi

Prens dizisinin 2. sezonu 9 Nisan 2024'te başlıyor!

Blu TV, Prens dizisinin ikinci sezonunun yayın tarihini resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Buna göre, dizinin 2. sezonu 9 Nisan 2024'te izleyiciyle buluşacak. Ayrıca dizinin 2. sezon ilk afişi de paylaşıldı. Afişte, Prens (Giray Altınok) ve arkadaşlarının Bongomia bayrağı altında poz verdiği görülüyor.


Prens dizisinin 2. sezonunda neler olacak?

Prens'in 2. sezonunda izleyicileri heyecan, gerilim, dram ve komedi dolu bölümler bekliyor. İkinci sezonda, Bongomia hanedanının başına gelen tarihi bir olay işlenecek. Bu olay, hanedanın geleceğini ve ülkenin kaderini değiştirecek. Ayrıca Bongomia hanedanının dostları ve düşmanları da belli olacak. Hanedanın en büyük rakibi ise Kraliçe (Deniz Uğur) olacak.


Prens dizisinin 2. sezon oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Dizinin ilk sezonunda yer alan Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Serdar Orçin, Çağdaş Onur Öztürk, Aslı Tandoğan, Derya Pınar Ak, Onur Özaydın, Bahadır Vatanoğlu, Canberk Gültekin, Kerem Özdoğan gibi isimler ikinci sezonda da rol alacak. Dizinin kadrosuna bu sezon Ebru Şahin, Deniz Uğur, Engin Benli, Zeynep Tuğçe Bayat, Kürşat Demir, Okday Korunan, Demet Gül, Sarp Aydınoğlu, Cemil Büyükdöğerli, Yağmur Sevgi Koysal, Miray Akay, Devrim Kabacoğlu, Mert Doğan, Şevket Süha Tezel, Soner Türker, Kemal Tarkan İnallı, Gizem Ayaz, Faruk Barman, Cansu Diktaş Altınok, Erarslan Sağlam, Levent Özdilek gibi ünlü oyuncular da katıldı. Dizinin ikinci sezonunun yönetmenliğini ise Gökdeniz Uslu üstlendi.


Prens dizisi hakkında daha fazla bilgi için İnstagaram adresimizi (@yksinema) ve internet sitemizi takip etmeye devam edin. Prens dizisinin 2. sezonunu kaçırmayın!

35 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

تعليقات

تم التقييم بـ ٠ من أصل 5 نجوم.
لا توجد تقييمات حتى الآن

إضافة تقييم
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page