top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Rick and Morty: The Anime ne zaman çıkacak? Rick and Morty animesi fragmanı, konusu, kadrosu ve hakkında bilinen her şey!

Rick and Morty: The Anime hakkında heyecan verici haberler var! Bu yeni anime serisi, Takashi Sano tarafından yaratıldı ve adult swim öncülüğünde Studio Deen, Sola Entertainment ve Telecom Animation Film tarafından üretildi. Seri, orijinal “Rick and Morty” animasyon serisine dayanıyor ve ana karakterler Rick Sanchez ve Morty Smith’in maceralarını takip ediyor.

Rick and Morty: The Anime

Rick and Morty: The Anime Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Konu: Serinin konusu, özellikle deli bilim insanı ve samuray Rick Sanchez ve torunları 14 yaşındaki Morty Smith ve 17 yaşındaki Summer Smith’in maceralarını içeriyor. Smith ailesinin diğer üyeleri olan Jerry ve Beth Smith (Rick’in kızı), bu maceraları onaylamıyor. Şovun çoklu evreninde farklı karakter versiyonları (gözlüklü katliamcı, Başkan Morty Smith dahil) yer alıyor ve bu karakterlerin kişisel özellikleri gerçeklikten gerçekliğe değişiyor

.

Rick and Morty: The Anime ne zaman çıkacak?

“Rick and Morty: The Anime”, 2024 yılında Adult Swim’de prömiyer yapacak. Seri, 2020 ve 2021 yılları arasında yayınlanan beş pilot kısa filmin ardından geliştirildi ve olumlu tepkiler üzerine Adult Swim tarafından 10 bölümlük bir anime serisi olarak sipariş edildi.


Ana karakterler:

  • Rick Sanchez - Yōhei Tadano

  • Morty Smith ve Başkan Morty - Keisuke Chiba

  • Jerry Smith - Manabu Muraji

  • Summer Smith - Akiha Matsui

  • Beth Smith - Jun Irie


Bölümler

Şu anda bölüm başlıkları ve yayın tarihleri hakkında resmi bir bilgi yok, ancak serinin 2024’te başlaması bekleniyor.


Bu anime serisi, “Rick and Morty” evreninin genişlemesini ve farklı bir kültürel perspektiften yorumlanmasını temsil ediyor. Hayranlar, bu yeni maceraları ve karakterlerin farklı versiyonlarını görmek için sabırsızlanıyorlar. “Rick and Morty: The Anime”, hem eski hem de yeni hayranlar için kesinlikle izlenmesi gereken bir seri olacak!


Rick and Morty: The Anime Türkçe altyazılı fragmanını izlemek için buraya tıklayabilir veya aşağıdan izleyebilirsiniz!


17 görüntüleme0 yorum

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page